Pentru a se preveni apariția cazurilor de coronavirus, jucătorii de la US Open au fost testați zilnic și au fost carantinați în camera de hotel cu excepția momentelor în care urmau să fie transportați, individual, la complexul de tenis pentru antrenament și meci, sub stricta supraveghere a unui oficial. Sportivii au fost ținuți din scurt și li s-au luat chiar și acreditările, astfel încât să fie controlați în permanență.
"Nu călcam la US Open dacă știam ce se întâmplă, nu e acceptabil cum suntem tratați", a spus Mladenovic, după eliminarea din competiție.
Deși nu este la New York, Ion Țiriac are informații de la mai mulți jucători și jucătoare despre măsurile luate de organizatori, iar fostul mare tenismen nu știe dacă soluțiile au fost corecte.
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 2 ORE
"Ce facem noi cu sportul ăsta? Mladenovic a spus, după ce a pierdut la US Open, că nici în pușcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu. Eu știu cum a fost de la mai mulți băieți și fete. Sute și sute de jucători sunt împreună într-un fel sau altul. Stai închis între patru pereți, într-un hotel complet izolat de toată lumea. La US Open, inclusiv mâncarea îți e adusă în fața ușii. Domnul Benoit Paire, care a fost testat pozitiv, stătea cu doi polițiști la ușă. Poate că această securizare e corectă, dar e curios să te trezești închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului", a spus Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Măsuri speciale și la Roma, unde Halep e cap de serie numărul unu

Simona Halep a plecat ieri spre Roma, acolo unde pregătește Roland Garrosul, turneul de Grand Slam care reprezintă principalul obiectiv al campioanei noastre.
Simo e cap de serie numărul unu la Foro Italico și va trebui să se obișnuiască la noua realitate din tenisul post-pandemie. Și organizatorii din capitala Italiei au pregătit măsuri de securitate speciale, chiar dacă nu sunt la fel de restrictive precum la Flushing Meadows.
"Halep ajunge la Roma. De la aeroport, se duce direct la hotel, sub gardă, iar apoi o testează", a spus Țiriac despre învingătoarea de la Roland Garros și Wimbledon.
Australian Open
Predicția americanilor despre duelul Simona Halep - Alize Cornet: "Ea va fi probabil agresorul!"
ACUM 6 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Alize Cornet, în optimile de finală la Australian Open 2022
ACUM 7 ORE