Hungarian Open, turneu organizat între 2017 și 2019 la Budapesta pe licența deținută de miliardarul român Ion Țiriac, se mută în 2021 la Belgrad, a anunțat ATP printr-un comunicat, miercuri. Timp de 20 de ani, acesta a fost cea mai importantă competiție de tenis organizată în România, la Arenele Progresul din București, ultima ediție consumându-se în 2016 și fiind câștigată de spaniolul Fernando Verdasco.
Capitala Serbiei va primi caravana tenisului masculin între 19 și 25 aprilie, turneul rămânând unul de categorie ATP 250, protrivit calendarului actualizat în această săptămână de ATP.

Țiriac, partenerul lui Djordje Djokovic, "responsabil" cu fiasco-ul de la Adria Tour

Roland-Garros
Roberto Carballes Baena - Jannik Sinner - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
Ion Țiriac își lasă turneul pe mâna lui Djordje Djokovic, 25 de ani, fratele mai mic al liderului clasamentului ATP. După ce nu a reușit să răzbată dincolo de pragul 1.400 ATP, Djordje Djokovic s-a reorientat rapid spre o altă activitate care să îi aducă bani, la cârma companiei Tara 2016s. Acum, el a devenit directorul turneului de la Belgrad.
Trecutul lui Djordje Djokovic este însă mai degrabă îngrijorător pentru ATP: în 2020, fratele mai mic al lui Novak Djokovic a fost director de operațiuni la Adria Tour, turneu demonstrativ în Balcani oprit abrupt după ce încălcarea tuturor normelor anti-Covid a dus la transformarea evenimentului într-un focar de coronavirus.
Însuși Novak Djokovic și soția sa, Jelena, au fost infectați cu Covid-19 la Adria Tour, la fel ca și bulgarul Grigor Dimitrov, Goran Ivanisevic, Borna Coric sau Viktor Troicki și soția sa însărcinată.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Roland-Garros
Alizé Cornet - Jelena Ostapenko - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
Tenis
Simona Halep a explicat eșecul de la Roland Garros! Experții Eurosport i-au apreciat atitudinea
ACUM 3 ORE