Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu vor da la schimb rachetele pentru joystick-uri și se vor lupta pentru un loc în semifinalele turneului virtual Mutua Madrid Open Virtual Pro. Până acum, reprezentanta noastră este neînvinsă și pare a fi marea favorită să câștige competiția virtuală. Ea le-a învins până acum pe Johanna Konta, Elina Svitolina și Victoria Azarenka.
De partea cealaltă, Bianca a fost învinsă de Caroline Wozniacki, însă le-a învins pe Madison Keys și Kristina Mladenovic. Partida dintre Sorana și Bianca va fi transmisă azi, nu înainte de ora 18, în direct pe Eurosport Player și eurosport.ro.

Ce a spus Bianca Andreescu despre meciul contra Soranei Cîrstea

Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17
Știți, avem un grup comun de WhatsApp pe care vorbim non-stop și toată lumea vorbește despre cât de bună e Sorana la acest joc. Am urmărit-o și eu pentru că eram curioasă și mă gândeam... wow, chair joacă bine, ce mă fac dacă joc împotriva ei. – BIANCA ANDREESCU
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
BNP Paribas Open
Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes
10/10/2021 LA 22:21
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55