Măsura este în concordanță cu directivele guvernului spaniol și se aplică pentru toate turneele, de la amatori la profesioniști. În sezonul de zgură, Spania găzduiește unele dintre cele mai importante turnee din calendarul anual al tenisului, primul fiind turneul ATP 500 de la Barcelona care urmează să înceapă pe 20 aprilie. Urmează apoi Madrid Open, care începe pe 4 mai (turneu Masters 1000).
”Conform măsurillor preventive adoptate de guvernul spaniol privind situația coronavirusului, ministrul Culturii și Sportului a făcut apel la federeațiile sportive din Spania să organizeze toate comeptițiile cu porțile închise, atât la profesioniști cât și la amatori”, se arată într-un comunicat al Federației Spaniole de Tenis.

Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

Australian Open
"Mesajul venit de la Danka Kovinic ne-a dat aripi!"
ACUM O ORĂ
Organizatorii competiției californiene au anunțat că turneul programat în perioada 12-22 martie nu va mai avea loc confrom calendarului competițional, fanii urmând să îşi recupereze banii plătiţi pentru bilete: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791620.jpg
"Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică în regiunea Riverside County să se organizeze un eveniment de asemenea anvergură. Nu este în interesul fanilor, a jucătorilor şi a zonelor învecinate ca acest turneu să se desfăşoare. Trebuie să facem eforturi împreună pentru a proteja comunitatea de epidemia de Coronavirus", a transmis doctorul David Agus, profesor în medicină şi inginerie biomecanică la Universitatea din Carolina de Sud, citat de site-ul ATP.
Organizatorii turneului de la Miami au anunțat pe contul oficial de Twitter că evenimentul se va desfășura în condiții normale.
”Miami Open va avea loc așa cum era programat, între 23 martie și 5 aprilie. Siguranța rămâne o prioritate și vom monitoriza cu atenție ce se întâmplă în continuare cu COVID-19. Vom colabora cu autoritățile federale și locale în acest sens, la fel și cu organizațiile de sănătate. De asemenea, colaborăm cu ATP și WTA privind recomandări pentru cele mai bune practici pentru a avea un mediu sigur pentru fani, jucători și staff”, se arată în comunicatul organizatorilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul partidei Rafael Nadal - Karen Khachanov, câștigată de iberic în 4 seturi
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 3 ORE