Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment senzațional la Tokyo! Adversarul lui Djokovic a vrut să facă schimb de tricou cu sârbul

Nicu Savin

Publicat 24/07/2021 la 11:17 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat fără nicio problemă în turul secund la Jocurile Olimpice, după ce l-a învins pe bolivianul Hugo Dellien, scor 6-2, 6-2. Dacă partida a fost fără istoric, finalul a oferit un moment nemaintâlnit pe terenurile de tenis.

Novak Djokovic si Hugo Dellien

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a început excelent turneul de la Tokyo, unde țintește prima sa medalie olimpică de aur. Sârbul a trecut lejer de bolivianul Hugo Dellien, scor 6-2, 6-2, după numai o oră și 3 minute de joc
Cel mai interesant moment al partidei a avut loc la finalul acesteia, în momentul în care cei doi jucători s-au întâlnit la fileu pentru a da mâna. Bolivianul dorit să rămână cu o amintire unică de la această ediție a Jocurilor Olimpice și i-a solicitat liderului mondial să facă schimb de tricouri.
Djokovic a dat dovadă de bunăvoință și i-a transmis lui Dellien că acceptă schimbul, deși acesta nu a avut loc pe teren. Probabil că sârbul i-a oferit tricoul săi bolivianului la vestiare.
picture

Jocurile Olimpice: Hugo Dellien a vrut sa facă schimb de tricouri cu Djokovic

Ana Maria Popescu va lupta pentru un loc în finala probei de spadă, în direct pe Eurosport 2, de la ora 12:30.

Jocurile Olimpice: Victorie mare pentru Monica Niculescu și Raluca Olaru

Astăzi au debutat la Tokyo concursurile de tenis, iar Monica Niculescu și Raluca Olaru au obținut o victorie uriașă. Româncele au furnizat o mare surpriză, eliminându-le pe taiwanezele Ching Chan/Latisha Chan, favoritele 5 ale competiției. Monica și Raluca au avut nervii mai tari și s-au impus în super-tie-break cu 10-6, după ce se impuseseră în primul set cu 7-5, dar îl cedaseră pe al 2-lea cu 1-6.
La finalul confruntării de azi, Monica Niculescu a avut o primă reacție chiar pe teren, mărturisind că și-a dorit foarte mult o victorie împotriva asiaticelor, pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în fața acestora la ediția trecută a Jocurillor Olimpice, când a făcut pereche cu Irina Begu.
"Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig, pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult.", a declarat Monica la final.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo