Într-un interviu oferit pentru The Times of India, sportivul grec a vorbit despre așteptările sale de la Jocurile Olimpice 2020, unde speră să câștige o medialie și să facă mândră o țară întreagă.

"Visez de foarte mult să câștig o medalie olimpică. M-aș bucura enorm să reușesc această performanță. Jocurile Olimpice înseamnă extrem de mult pentru oamenii din Grecia. Jocurile sunt originare din Grecia, deci știu cât de mult ar înseamna pentru ei să câștig o medalie.

Tenis
De ce s-a "rupt" cuplul Tecău / Rojer după șapte ani. Explicația dată de român
ACUM 6 ORE

Cu siguranță, aș ieși cu ochii în lacrimi de pe teren dacă aș reuși acest lucru. Cred că este visul oricărui sportiv. Cele două săptămâni de la Tokyo vor fi cele mai frumoase din viața mea.", a spus Tsitsipas.

https://i.eurosport.com/2019/11/18/2719160.jpg

Stefanos Tsitsipas a bifat deja 2 finale în 2020

Tsitsipas a început tare anul și a ajuns în două finale consecutive. Pe prima a câștigat-o, la turneul din Marseille, în fața lui Auger-Aliassime, fără să cedeze vreun set de-a lungul competiției. Apoi, a urmat turneul din Dubai, unde a trecut de adversari ca Evans și Struff.

Odată ajuns în ultimul act, Tsitsipas a dat piept cu Novak Djokovic, liderul mondial. Tsitsipas s-a văzut învins în 2 seturi, după ce cu numai 2 luni înainte reușea să-l învingă pe campionul sârb la Abu Dhabi.

Turneul de tenis de la Jocurile Olimpice 2020 se va desfășura în perioada 25 iulie - 2 august, pe suprafață hard.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din ultimii 10 ani! Procentajul remarcabil înregistrat de sârb
IERI LA 14:11
Tenis
Juan Martin Del Potro nu renunță: "Acest lucru mi-a dat o forță suplimentară pentru a reveni"
IERI LA 16:49