Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat miercuri că Mihaela Buzărnescu a devenit al 101-lea membru pentru Team Romania la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. COSR a dezvăluit că a primit confirmarea acreditării sale din partea Comitetului de Organizare Tokyo 2020 și astfel jucătoarea de tenis va participa la Jocurile Olimpice.

Buzărnescu, lecţie superbă de patriotism înainte de Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. Raluca Olaru și Monica Niculescu sunt deja parte a Team Romania și vor concura în proba de dublu. Miky merge în capitala Japoniei pentru turneul de tenis, după ce mai multe sportive mult mai bine clasate, au spus "pas", majoritatea invocând accidentări. Din acest punct de vedere, Buzărnescu se situează pe o cu totul altă poziţie, dând dovadă de un patriotism ieşit din comun.
Tenis
Un fost colaborator al Serenei Williams aruncă "bomba": "De asta nu am reacționat la retragerea ei"
15/09/2022 LA 10:29
"La Jocurile Olimpice mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea, numai să fi avut șansa să merg și să pot evolua la simplu acolo. Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este visul meu din copilărie, îmi doream din tot sufletul!", a spus Mihaela Buzărnescu, într-un interviu pentru DigiSport.
Buzărnescu ocupă acum locul 163 în ierarhia mondială WTA și a participat ultima dată la turneul de tenis de categorie Challanger WTA 125, unde a reușit să ajungă până în semifinale.
Anterior, Buzărnescu a participat la Wimbeldon, unde a fost eliminată din primul tur de Venus Williams, și la Roland Garros, unde a reușit să acceadă în turul doi, după ce a trecut de Araxa Rus, fiind apoi eliminată de Serena Williams, căreia i-a luat totuși un set.
România va mai fi reprezentată în competiția de tenis de la Jocurile Olimpice și de perechea formată din Raluca Olaru și Monica Niculescu.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tenis
Ion Țiriac a intervenit peste un reporter care a spus că Serena Williams e cea mai mare campioană
11/09/2022 LA 18:40
US Open
Lovitură pentru organizatorii de la US Open! Cât costă acum biletele, după ce Rafa & Serena au ieșit
07/09/2022 LA 23:20