În direct pe Eurosport și Eurosport Player vom urmări peste 11.000 de sportivi care se vor lupta pentru cele 339 de medalii puse la bătaie. Printre participanți sunt și câțiva dintre cei mai bogați sportivi ai lumii. Potrivit acestui top, din baschet, tenis și golf se câștigă cei mai mulți bani.
  • Jocurile Olimpice încep de miercuri, 21 iulie, în direct pe Eurosport, cu partidele din competiţia de fotbal. Programul transmisiunilor este aici.
Chiar și așa, în mod surprinzător, liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, nu se regăsește în Top 3 cei mai bogați sportivi prezenți la Tokyo. Cei de la Forbes au alcătuit un top în care au luat în calcul perioada 1 mai 2020 - 1 mai 2021. Pe primul loc este starul de la Brooklyn Nets, Kevin Durant, baschetbalist care încasat în ultimul an peste 75 de milioane de dolari.
Tenis
Djokovic, numit cetățean de onoare al unui oraș din Muntenegru! Cum a fost întâmpinat liderul ATP
ACUM 6 ORE

Cine sunt bogații care se vor bate pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pe locul al doilea se clasează Naomi Osaka. Japoneza, chiar dacă nu a participat la Roland Garros și Wimbledon, două dintre turneele de Grand Slam, a încasat în ultimul an peste 60 de milioane de dolari. Important de precizat este că nipona a încasat din tenis doar 5 milioane de dolari, restul de 55 venind din contractele de publicitate.
Podiumul este completat de o altă vedetă din NBA, Damian Lillard, coordonatorul de la Portland Trail Blazers. El a primit în conturi în ultimul an 40,5 milioane de dolari, chiar dacă salariile din baschetul nord-american au fost reduse cu 20% din cauza pandemiei. Novak Djokovic, câștigător la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în 2021, este de abia pe locul 4. El a încasat 34,5 milioane de dolari în ultimele 12 luni. În ierarhie mai apare și un jucător de golf, însă baschetul conduce detașat acest top.
  • Rory McIlroy (golf) – 32 milioane de dolari
  • Devin Booker (baschet) – 30,5 milioane de dolari
  • Kei Nishikori (tenis) – 30,5 milioane de dolari
  • Khris Middleton (baschet) – 27 milioane de dolari
  • Jrue Holiday (baschet) – 23 milioane de dolari.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo mâine. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tenis
BBC: Discrepanțele găsite în testele Covid ale lui Nole. Familia Djokovic refuză să comenteze
ACUM 10 ORE
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
ACUM 16 ORE