Coco Gauff a anunțat duminică, pe rețelele de socializare, că nu va participa la competiția de tenis, din perioada 23 iulie - 8 august, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva a declarat că această decizie are la bază faptul că a fost infectată cu noul coronavirus.
Aceasta ar fi fost prima ediție a Jocurilor Olimpice la care ar fi participat Coco Gauff, cea care ar fi condus delegația de tenis a Statelor Unite după retragerea Serenei Williams.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 9 ORE
Din echipa americanilor pentru Tokyo va lipsi și Sofia Kenin, care a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Nume mari lipsesc de la Jocurile Olimpice

Lista jucătorilor de tenis care renunță la participarea la Jocurile Olimpice se îngroașă pe zi ce trece. Printre sportivii care au anunțat săptămâna trecută că nu vor participa la competiția de tenis de la Tokyo se remarcă Victoria Azarenka, cea care a spus că a luat decizia de a nu fi prezentă la turneul din Japonia din cauza "dificultățile cu care ne confruntăm din cauza pandemiei", Matteo Berrettini, care suferă din cauza unei accidentări musculare, sau Angelique Kerber, care a invocat faptul că are nevoie de odihnă.
Pe lângă aceștia, de la Tokyo vor mai lipsi și Simona Halep, nerefăcută după accidentarea suferită în luna mai la gambă, Bianca Andreescu, Serena Williams, Rafael Nadal, Roger Federer și Dominic Thiem.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Australian Open
Halep, elogiată de site-ul WTA după victoria "fulger" de la AO! Statistici fantastice ale româncei
ACUM 11 ORE
Australian Open
Simona Halep, adoptată de australieni! Ce poreclă i-au dat după victoria fabuloasă cu Haddad Maia
ACUM 13 ORE