Novak Djokovic, câștigător la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în 2021, este principalul favorit și la medalia de aur de la Tokyo. Sârbului îi lipsește această specială decorație, însă este hotărât ca anul acesta să câștige tot. Nole a ajuns ieri în Japonia, iar azi a efectuat primele antrenamente.
Jocurile Olimpice continuă joi, 22 iulie, în direct pe Eurosport. Programul transmisiunilor este aici.
Marele campion sârb și-a anunțat fanii pe Instagram că a plecat spre Tokyo: "Onorat să joc pentru oamenii mei și țara mea la Jocurile Olimpice. Decolăm! Ne vedem la Tokyo!" La secțiunea de comentarii s-au adunat rapid replicile. Printre acestea s-a regăsit și Juan Martin del Potro: "Te voi urmări! De data asta ai o șansă, prietene", i-a transmis argentinianul lui Nole.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16

Novak Djokovic a trăit la Rio dezamăgirea carierei după ce a fost eliminat în primul tur la Jocurile Olimpice

Medalia de aur rămâne pentru Djokovic unul dintre puținele decorații în tenis care-i lipsesc. La prima ediție la care a participat, în 2008, Nole a obținut medalia de bronz. Patru ani mai târziu, la Londra, Nole a terminat pe locul al 4-lea.
Favorit la medalia de aur la Rio, sârbul a fost eliminat încă din primul tur de Juan Martin del Potro. Acel moment a fost unul dintre cele mai emoționante din cariera sârbului, care a părăsit terenul de la Rio plângând ca un copil.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie, când naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
16/09/2021 LA 05:16