Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Del Potro glumește cu Novak Djokovic înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo: "De data asta ai o șansă"

Irina Aldea

Publicat 21/07/2021 la 15:24 GMT+3

Au mai rămas doar două zile până la startul oficial al Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Înaintea celui mai așteptat eveniment sportiv al anului, Del Potro a glumit cu Djokovic, principalul favorit la medalia de aur la Tokyo.

Novak Djokovic & Del Potro

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, câștigător la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în 2021, este principalul favorit și la medalia de aur de la Tokyo. Sârbului îi lipsește această specială decorație, însă este hotărât ca anul acesta să câștige tot. Nole a ajuns ieri în Japonia, iar azi a efectuat primele antrenamente.
Jocurile Olimpice continuă joi, 22 iulie, în direct pe Eurosport. Programul transmisiunilor este aici.
Marele campion sârb și-a anunțat fanii pe Instagram că a plecat spre Tokyo: "Onorat să joc pentru oamenii mei și țara mea la Jocurile Olimpice. Decolăm! Ne vedem la Tokyo!" La secțiunea de comentarii s-au adunat rapid replicile. Printre acestea s-a regăsit și Juan Martin del Potro: "Te voi urmări! De data asta ai o șansă, prietene", i-a transmis argentinianul lui Nole.

Novak Djokovic a trăit la Rio dezamăgirea carierei după ce a fost eliminat în primul tur la Jocurile Olimpice

Medalia de aur rămâne pentru Djokovic unul dintre puținele decorații în tenis care-i lipsesc. La prima ediție la care a participat, în 2008, Nole a obținut medalia de bronz. Patru ani mai târziu, la Londra, Nole a terminat pe locul al 4-lea.
Favorit la medalia de aur la Rio, sârbul a fost eliminat încă din primul tur de Juan Martin del Potro. Acel moment a fost unul dintre cele mai emoționante din cariera sârbului, care a părăsit terenul de la Rio plângând ca un copil.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie, când naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Honduras - România
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo