Marin Cilic și Ivan Dodig s-au calificat în finala turneului de dublu la tenis masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Cei doi jucători croați au trecut de perechea Marcus Daniell / Michael Venus din Noua Zeelandă, scor 6-2, 6-2. În finală, cei doi îi vor întâlni pe compatrioții lor, dar și cei mai buni jucători la dublu din lume în acest moment, Mate Pavic (1 ATP) și Nikola Mektic (2 ATP), cei care au trecut de perechea Austin Krajicek / Tennys Sandgren din Statele Unite, scor 6-4, 6-4.
"Cred că o să bem o bere toți patru înainte de meci"
Calificarea celor două perechi în finala de la Tokyo înseamnă foarte mult pentru Croația. Până acum la tenis, Croația a obținut trei medalii, dar toate de bronz. La ediția din acest an, Croația este sigură atât de medalia de argint, cât și de medalia de aur.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
După cele două calificări în finala turneului de dublu, perechea Marin Cilic / Ivan Dodig a discutat cu presa din Croația și au spus înainte ca Pavic și Mektic că își doresc să îi întâlnească pe compatrioții lor, că această calificare este un vis devenit realitate și că, în această seară, înaintea finalei, cei patru finaliști de la Tokyo, vor bea o bere pentru a sărbători ce au reușit.
Perechea Mate Pavic / Nikola Mektic este favorită în finala de mâine. Cei doi croați au o serie de 14 meciuri la rând fără înfrângere, cei doi reușind să câștige în urmă cu câteva săptămâni turneul de la Wimbledon.
Finala de mâine de la Tokyo dintre perechile Marin Cilic / Ivan Dodig și Mate Pavic / Nikola Mektic va începe la ora 12:00.
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Programul românilor de la Jocurile Olimpice, dar și cele mai importante transmisiuni ale zilei vor fi updatate permanent pe Eurosport.ro.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17