Fabio Fognini rămâne unul dintre cei mai controversați jucători din circuit. Un talent enorm, italianul are un mental slab, lucru care l-a împiedicat să ajungă acolo unde loviturile din arsenal i-ar fi permis să ajungă.
În confruntarea din optimile Jocurilor Olimpice, cu Medvedev, dispută cedată 2-6, 6-3, 2-6, Fabio și-a vărsat nervii pe sine însuși, folosind un termen care afectează comunitatea gay de pretutindeni. Evident, imediat au urmat sute de mesaje care au criticat comportamentul italianului, însă acesta a ieșit în față și și-a prezentat scuzele.
"Căldura mi-a luat mințile. În meciul de azi (n.r. de miercuri) am folosit un cuvânt stupid și vă garantez că nu am vrut să ofensez pe nimeni. Iubesc comunitatea LGBT și îmi cer scuze pentru nonsenul pe care l-am creat", a scris Fognini pe Instagram.
US Open
#ReveniriDeLegendă US Open | Nadal-Fognini, 2015, meciul care a demonstrat că Rafa e pământean
12/09/2021 LA 10:25

Programul partidelor de tenis la Jocurile Olimpice

Astăzi au loc, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, sferturile de finală din competiția masculină de la Jocurile Olimpice. Iată programul:
  • Khachanov - Humbert
  • Djokovic - Nishikori
  • Carreno-Busta - Medvedev
  • Zverev - Chardy
Fetele au ajuns deja în faza semifinalelor, Bencic - Rybanina și Svitolina - Vondrousova fiind duelurile pentru un loc în marea finală.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
National Bank Open
Rafael Nadal, chinuit de accidentare înainte de US Open! Ibericul s-a retras de la Toronto
11/08/2021 LA 05:52
Wimbledon
Andrei Rublev s-a calificat în optimi la Wimbledon, după o victorie în 4 seturi contra lui Fognini
02/07/2021 LA 13:09