Jucătoarea din Spania, care și-a reîncărcat bateriile într-o vacanță în România după turneul de la Wimbledon, acolo unde a fost eliminată în turul al treilea de Ons Jabeur, merge la Tokyo foarte încrezătoare. Aceasta va reprezenta Spania atât în proba de simplu, cât și în proba de dublu, acolo unde va face pereche cu Carla Suarez Navarro.
Muguruza se află la a doua participare la Jocurile Olimpice. Aceasta a mai participat și la ediția din 2016 de la Rio, acolo unde a fost învinsă de Monica Puig, cea care a câștigat în cele din urmă medalia de aur în turneul de simplu feminin. "E diferit să stai în satul olimpic, să fii alături de ceilalți jucători din echipă. Dar îmi place foarte mult tocmai pentru că este diferit. E ca un cadou pentru mine să revin la Jocurile Olimpice", a spus Muguruza înaintea Jocurilor Olimpice.

"Vrei să câștigi o medalie pentru țara ta"

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Cu toate că are în palmares două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon, Garbine Muguruza consideră că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă ceva unic pentru orice sportiv: "Este cel mai mare succes posibil, o medalie la Jocurile Olimpice este ceva unic în sport, mi-aș dori foarte mult să am una. De asemenea, vrei să câștigi o medalie pentru țara ta, nu mai ești pe cont propriu. Dacă pierd aici, pierd împreună cu echipa", a mai spus Muguruza.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17