Andy a mărturisit pe reţelele de socializare că este afectat de acest eşec, dar a ţinut să mulţumească echipei sale printr-o postare emoţionantă în care menţionează faptul că ar putea să nu mai participe la următoarea Olimpiadă.

Mesajul lui Murray după eliminarea de la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Andy şi partenerul său, Joe Salisbury, au jucat pentru calificarea în semifinalele turneului olimpic, însă nu au reuşit să treacă de perechea formată din croaţii Cilic şi Dodig. Au câştigat primul set cu 6-4, însă le-au pierdut pe restul cu 7-6, respectiv 10-7.
La câteva ore după înfrângerea dureroasă suferită de cuplul din Marea Britanie, Murray a revenit cu un mesaj pe contul său de Twitter pentru a-şi împărtăşi sentimentele cu fanii săi, reflectând în acelaşi timp asupra amintirlor memorabile de la Jocurile Olimpice din întreaga sa carieră impresionantă.
"Mă simt dezamăgit după înfrângerea de astăzi. Sportul poate fi brutal. Îi mulţumesc mult lui Joe Salisbury pentru oportunitatea de a evolua împreună. Ai fost genial. Mi-aş fi dorit să pot evolua puţin mai bine, dar asta s-a întâmplat. Iar dacă acesta este sfârşitul carierei mele la Jocurile Olimpice, vreau să mulţumesc enorm echipei mele pentru sprijinul acordat, dar şi pentru tot ceea ce au făcut pentru a mă ajuta să performez pe parcursul anilor. A fost un privilegiu absolut să vă reprezint pe voi şi pe ţara mea la 4 Olimpiade care mi-au oferit unele dintre cele mai plăcute amintiri din viaţa mea", a fost mesajul lui Murray pe contul său de Twitter.

Murray s-a retras din proba de simplu la Jocurile Olimpice

Andy Murray a luat o decizie surprinzătoare la începutul acestei săptămâni. Britanicul s-a retras din proba de simplu de la Jocurile Olimpice pentru a se concentra pe câştigarea competiţiei de dublu, alături de Salisbury.
Totuşi, nu a fost suficient, iar acum Murray trebuie să se concentreze pe alte obiective personale. Britanicul nu a reuşit să obţină a patra medalie la 4 Olimpiade diferite, dar chiar şi aşa, el rămâne singurul jucător de tenis din istorie care a câştigat medalii de aur consecutive.
De asemenea, a obţinut argintul alături de Laura Robson la Londra, în 2012. Se pare că este din ce în ce mai puţin probabil ca Murray să participe la Olimpiada ce va avea loc la Paris peste 3 ani, iar jucătorul a mărturisit că şi-ar fi dorit ca meciul împotriva Croaţiei să fi avut un deznodământ diferit.
"Nu ştiu dacă voi avea ocazia să joc din nou. Mi-a plăcut fiecare minut de joc de la această Olimpiadă", a precizat Murray.
După eşecul suferit, dezamăgirea a fost foarte mare şi pentru Salisbury, partenerul lui Murray: "Este întotdeauna dificil atunci când pierzi meciuri, dar mai ales în acest context, când ai şansa de a ajunge în semifinale şi de a câştiga o medalie. Chiar şi situaţia în care ne aflam, am fost aproape de victorie, evoluam bine, este foarte greu de digerat acest eşec", a spus el, conform Dailymail.
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfăşoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Programul românilor de la Jocurile Olimpice, dar și cele mai importante transmisiuni ale zilei vor fi updatate permanent pe Eurosport.ro.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17