Australianca Ashleigh Barty a fost eliminată de la Jocurile Olimpice. La doar două săptămâni după ce a câștigat primul ei titlu la Wimbledon, liderul mondial a cedat în două seturi în fața lui Sara Sorribe Tormo din Spania, 4-6, 3-6.
Meciul s-a jucat în condiții dificile, sub un soare puternic, cu o umiditate ridicată și o temperatură care a ajuns la 32 de grade Celsius.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59

Ashleigh Barty, out de la Jocurile Olimpice

Barty nu și-a găsit ritmul în fața jucătoarei de 24 de ani din Spania. Australianca a salvat două mingi de set în primul set dar și două mingi de meci când servea la 3-5 în al doilea set.
Însă la a treia ocazie, Barty a trimis în fileu un backhand, o eroare finală care a costat-o meciul care a durat în total 94 de minute.

Jocurile Olimpice: Barty a fost eliminată de Sara Soribbes Tormo în două seturi

Ashleigh Barty, fiind liderul mondial, este principala favorită la orice turneu joacă, astfel că eliminarea sa vine ca o mare surpriză, chiar și în contextul în care surprizele în tenisul feminin au devenit ”regula”.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17