Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jocurile Olimpice: Surpriză uriașă la Tokyo! Ashleigh Barty a fost eliminată în primul tur de Sara Sorribes Tormo

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/07/2021 la 07:43 GMT+3

Liderul mondial Ashleigh Barty a fost eliminată în primul tur de la Tokyo, în două seturi, de Sara Sorribes Tormo.

Ashleigh Barty scheidet in Tokio in Runde eins aus

Credit imagine: Getty Images

Australianca Ashleigh Barty a fost eliminată de la Jocurile Olimpice. La doar două săptămâni după ce a câștigat primul ei titlu la Wimbledon, liderul mondial a cedat în două seturi în fața lui Sara Sorribe Tormo din Spania, 4-6, 3-6.
Meciul s-a jucat în condiții dificile, sub un soare puternic, cu o umiditate ridicată și o temperatură care a ajuns la 32 de grade Celsius.

Ashleigh Barty, out de la Jocurile Olimpice

Barty nu și-a găsit ritmul în fața jucătoarei de 24 de ani din Spania. Australianca a salvat două mingi de set în primul set dar și două mingi de meci când servea la 3-5 în al doilea set.
Însă la a treia ocazie, Barty a trimis în fileu un backhand, o eroare finală care a costat-o meciul care a durat în total 94 de minute.
picture

Jocurile Olimpice: Barty a fost eliminată de Sara Soribbes Tormo în două seturi

Ashleigh Barty, fiind liderul mondial, este principala favorită la orice turneu joacă, astfel că eliminarea sa vine ca o mare surpriză, chiar și în contextul în care surprizele în tenisul feminin au devenit ”regula”.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo