Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihaela Buzărnescu a decolat spre Tokyo. ”Visez la asta de când eram copil”

Daian Cutu

Actualizat 20/07/2021 la 14:51 GMT+3

Mihaela Buzărnescu a decolat marți spre Jocurile Olimpice, unde va participa în proba de simplu. Jucătoarea de 33 de ani a fost cofirmată pentru Tokyo în ultimul moment și astfel delegația României a crescut la 101 sportivi.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Eurosport

Mihaela Buzărnescu a decolat marți spre Jocurile Olimpice, unde va participa în proba de simplu. Sportiva de 33 de ani a fost cofirmată pentru Tokyo în ultimul moment și astfel delegația României a crescut la 101 sportivi.
  • Jocurile Olimpice încep de miercuri, 21 iulie, în direct pe Eurosport, cu partidele din competiţia de fotbal. Programul transmisiunilor este aici.
Miki nu și-a putut ascunde bucuria legată de șansa de a concura la cea mai importantă competiție sportivă din lume și a postat un mesaj pe contul său de Facebook: ”Iată-mă plecând la Tokyo, visez la asta de când eram copil, fără cuvinte. Sunt foarte mandră și fericită că reprezint România la Jocurile Olimpice”, au fost cuvintele jucătoarei aflate pe locul 168 WTA.
Tenisul românesc le avea avea la Tokyo și pe Monica Niculescu și Raluca Olaru, care vor concura în proba de dublu. Simona Halep s-a retras din cauza accidentări suferite la Roland-Garros. Pe lista absențelor se mai regăsesc și alte nume mari ale disciplinei, precum: Serena Williams, Bianca Andreescu, Sofia Kenin, Madison Keys și Monica Puig.

Buzărnescu, lecţie fantastică de patriotism, înainte de Jocurile Olimpice: "Plăteam eu tot, doar să fiu acolo"

Mihaela Buzărnescu și-a dorit din tot sufletul să fie prezentă la Tokyo. Sportiva a declarat că ar fi fost dispusă să suporte toate cheltuielile, doar că să își îndeplinească acest vis. Din păcate ea nu traversează cea mai bună perioadă a carieri fiind în afara topului 100. Cea mai bună clasare în ierarhia WTA a fost locul 24, obținut în luna octombrie a anului 2018. De-a lungul carierei, sportiva din București a obținut venituri de 2,448,891 $.
"La Jocurile Olimpice mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea, numai să fi avut șansa să merg și să pot evolua la simplu acolo. Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este visul meu din copilărie, îmi doream din tot sufletul!", a declarat Miki, într-un interviu pentru DigiSport.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo