Primul set dintre Mihaela Buzărnescu a început bine pentru sportiva din România. ”Micki” a reușit primul break al setului și s-a distanțat la 3-1, însă imediat după, adversara sa, americanca Alison Riske a revenit și a reușit rebreak-ul pentru a egala la trei.
În cele din urmă, partida a fost una în care niciuna dintre jucătoare nu a reușit să se distanțeze astfel că primul set a ajuns la tiebreak. Acolo însă, Buzărnescu a pierdut complet controlul iar toate loviturile lui Riske au părut să intre la perfecție. Drept urmare, americanca s-a impus clar, 7-0 și nu i-a oferit nicio șansă româncei.

Mihaela Buzărnescu merge în turul doi la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Setul al doilea a început mult mai bine pentru Micki, ea reușind un break chiar în primul game. Cu toate acestea, la fel ca în prima parte, avantajul a dispărut rapid iar americanca a revenit în joc, făcând rebreak-ul.
Setul a continuat echilibrat însă spre final Mihaela a reușit să obțină break-ul chiar în momentul decisiv și a reușit astfel să readucă egalitatea la seturi pentru a forța decisivul.
Setul decisiv a început perfect pentru Buzărnescu. Micki a reușit să înceapă din nou cu break și și-a consolidat apoi avantajul printr-un serviciu excelent prin care a făcut 2-0.
Micki și-a menținut avantajul pentru restul setului și și-a asigurat astfel calificarea în turul doi de la Tokyo după o revenire impresionantă în fața lui Riske.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17