Căldura și umezeala de la Tokyo pot reprezenta un "cocktail" periculos pentru participanții de la Jocurile Olimpice. Tenismenii par să fie cei mai afectați de temperaturile din Japonia, iar liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a vorbit în repetate rânduri despre condițiile extrem de grele de la Tokyo.
Azi, Paula Badosa a părăsit terenul de tenis în scacunul cu rotile, nefiind capabilă să reziste în meciul din sferturile de finală cu Marketa Vondrousova. Sportiva în vârstă de 23 de ani a cedat primul set în confruntarea cu cehoaica, scor 3-6, dar nu a mai putut continua și a cerut intervenția medicilor pe teren. După câteva consultații, ea a plecat în scaunul cu rotile de pe teren.

Jocurile Olimpice - Badosa a abandonat în partida cu Vondroușova

Tenis
Simona Halep, aplaudată de Paula Badosa pentru curajul avut: "Atât de sinceră și deschisă!"
16/09/2022 LA 15:55

Condițiile extreme de la Tokyo le pun sănătatea în pericol participanților la Jocurile Olimpice

"E inacceptabil. Ne tratează de parcă am fi roboți, dar nu avem ce face. Suntem singuri, fără ajutor. Timpul de recuperare dintre game-uri este inacceptabil. Mă gândesc că oamenii care au decis asta nu au jucat niciodată tenis", a declarat belgianul Gilles Simon, care a fost susținut de liderul mondial din ATP, care a avut o reacție asemănătoare.
"E foarte greu. Din cauza faptului că este foarte cald și umiditatea este ridicată, căldura rămâne în teren. În alte zile a mai bătut vântul, te mai ajuta să te răcorești, dar astăzi a fost o provocare. Mă bucur că am trecut de acest prim hop", a spus şi Novak Djokovic la Tokyo după primul meci.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
US Open
Favoritele cad "pe capete" la US Open. Altă jucătoare de Top 10, eliminată din competiție
01/09/2022 LA 19:06
Wimbledon
Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep de la Wimbledon: "Nu sunt prea multe lucruri de spus"
04/07/2022 LA 20:56