Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză în proba de simplu feminin de la Jocurile Olimpice! Kvitova, eliminată din turul 2 de Van Uytvanck

Bianca Dumitru

Actualizat 26/07/2021 la 10:55 GMT+3

Petra Kvitova a fost eliminată în 16-imile competiției de tenis de la Jocurile Olimpice. Cehoaica a fost învinsă de belgianca Alison Van Uytvanck în trei seturi și a ratat accederea în optimile probei de simplu feminin.

Petra Kvitova la Jocurile Olimpice

Credit imagine: Getty Images

Competițiile de la Jocurile Olimpice continuă să ne ofere surprize. Astăzi, Petra Kvitova a fost eliminată din 16-imile probei de simplu feminin. Cehoaica a fost învinsă în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 0-6, de belgianca Alison Van Uytvanck, care a obținut calificarea în optimile competiției de tenis.
Petra Kvitova, care era a 10-a favorită de la Jocurile Olimpice, trecuse în primul meci de la Tokyo de Jasmine Paolini, scor 6-4, 6-3. De cealaltă parte, Van Uytvanck o eliminase în turul trecut pe Ivana Jorovic în două seturi, scor 3-6, 2-6.
În optimile competiției de tenis de la Jocurile Olimpice, belgianca în vârstă de 27 de ani, numărul 62 WTA, o va înfrunta pe Garbine Muguruza, care a eliminat-o în 16-imi pe Qiang Wang, scor 3-6, 0-6.

Final de competiție și pentru Buzărnescu

Și Mihaela Buzărnescu s-a oprit în turul secund la Tokyo. Sportiva noastră a cedat cu scorul de 1-6, 2-6 în fața Marketei Vondrousova, care, în turul următor, o va întâlni pe marea favorită de la Jocurile Olimpice, Naomi Osaka.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo