În vârstă de 33 de ani, Tomas Berdych i-a dat dreptate lui Jeremy Clarkson în ceea ce privește drumul pe care l-a străbătut pe Transfăgărășan. Clarkson s-a declarat și el cucerit de priveliștea de pe traseul anterior menționat pe vremea când făcea parte din echipa Top Gear. Atunci, britanicul a realizat un material în România spunând că Transfăgărășan este unul dintre cele mai frumoase drumuri pe care a condus vreodată.

Tomas Berdych, cucerit iremediabil de experiența România

"Jeremy Clarkson, ai avut absolută dreptate! Este cel mai frumos drum din lume!", a scris Berdych pe contul personal de Instagram. Cehul a avut parte și de o întâlnire neașteptată cu un pui de urs, pe care l-a fotografiat. O zi mai târziu, Tomas a vizitat un alt traseu din România care i-a tăiat respirația: Transalpina. El a publicat câteva fotografii pe Instagram Story cu traseul desenat pe GPS.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 5 ORE
La finalul călătoriei în România, Berdych, care a adunat de-a lungul carierei lui 13 titluri ATP, a scris un alt mesaj pe internet, arătându-și încă o dată entuziasmul pe care l-a avut când a vizitat câteva dintre cele mai frumoase locuri din România: "Asta a fost... România, ai fost minunată!”.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 5 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 5 ORE