Articol scris de Alex Ioniţă
Robredo, care are acum 40 de ani, a jucat împotriva lui Rafael Nadal de șapte ori, pierzând de fiecare dată. În cele șapte meciuri jucate împotriva spaniolului, Robredo a reușit să câștige un singur set.
"Rafa (n.r Rafael Nadal) a fost cel mai dificil adversar, datorită stilului de joc, a vitezei mingii, datorită spinului de forehand. El este stângaci și asta îl ajută la lovitura de dreapta, dar e foarte greu să îl învingi și pentru că aleargă după fiecare minge ca și cum ar fi decisivă. Nu vreau să spun că restul adversarilor nu au fost buni, dar pentru mine Rafa a avut mereu ceva care te face să "suferi" pe teren", a spus Tommy Robredo, pentru Sportskeeda.
Tenis
Alexander Zverev a revenit la antrenamente, la două luni după accidentarea suferită la RG
ACUM 7 ORE

Robredo: "Era clar că Nadal va deveni un jucător mare"

Încă de la debutul în circuit, în urmă cu mai bine de 20 de ani, Nadal se anunța un super-campion, iar toată cariera lui fabuloasă nu a făcut decât să confirme opiniile specialiștilor.
"Toți cei care l-au văzut pe Rafa în primul său an puteau să își dea seama că va ajunge un jucător mare. Dar acesta a ajuns mai mult de atât, a ajuns unul dintre cei mai buni sportivi din lume, daca nu chiar cel mai bun, iar acest lucru este foarte greu de realizat", a mai spus Tommy Robredo.
Nadal deține în momentul de față un record de 22 Grand Slamuri. În spatele acestuia se află Novak Djokovic cu 21 de titluri. Întrebat de duelul dintre Nadal și Djokovic, Tommy Robredo a răspuns: "Cred că este o diferență mică între Rafa și Novak (n.r Djokovic). Comparația diferă dacă spunem că Grand Slamurile sunt cele mai importante, sau dacă luam în considerare și Cupa Davis, săptămânile pe primul loc (n.r în ATP), și alți factori".
În ceea ce îl privește pe Tommy Robredo, acesta și-a încheiat cariera în luna aprilie a anului trecut. Fostul tenismen în vârstă de 40 de ani a avut parte de o retragere de gală, "acasă", la turneul de la Barcelona.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 13 ORE
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 14 ORE