După ce Rafael Nadal a cucerit titlul la Australian Open, devenind cel mai titrat tenismen din istorie în circuitul masculin de tenis, unchiul Toni Nadal a oferit mai multe declarații acide la adresa marelui rival al nepotului său, Novak Djokovic. În ultima perioadă, Toni Nadal a trimis și mai multe săgeți în direcția lui Djokovic.
De această dată însă, presa din Serbia scrie că Toni Nadal a exagerat și i-a atacat inclusiv familia lui Novak Djokovic printr-o declarație răutăcioasă. Într-un interviu pentru presa din Spania, în publicația La Vanguardia, unchiul lui Nadal a subliniat că aude tot mai des că mediul în care crește și se dezvoltă un jucător este esențial, dar el nu crede că în cazul lui Djokovic se aplică această teorie.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
ACUM 11 ORE

Toni Nadal, atac "sub centură" pentru Novak Djokovic

"Mulți spun că este nevoie de un mediu bun pentru a ibține victorii, nu? Ei bine, lasă-mă să nu fiu de acord. Uită-te la cât a câștigat Djokovic când mediul lui este așa cum este, uită-te la ei. În orice caz, familia Nadal este una normală și a fost dintotdeauna. Începând de pe vremea când fratele meu Miguel Angel a jucat pentru Barcelona. Noi mereu am fugit de extravaganță", a declarat Toni Nadal pentru La Vanguardia.
"Sincer să fiu, nu cred că al 21-lea titlu va fi suficient pentru ca Rafa să fie cel mai bun din istorie. Djokovic este favoritul la Wimbledon. La Roland Garros, sper ca Rafael să câștige, nu mai știu apoi ce se poate întâmpla la US Open... Realitatea este că le este din ce în ce mai greu să câștige Grand Slam-uri, pentru că vin din ce în ce mai des sportivi tineri din urmă care pot surprinde plăcut", a spus Toni Nadal pentru sursa citată.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 19 ORE
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51