Tenis

Toni Nadal, despre cel mai bun tenismen din istorie: "Rafa nu e departe, dar el e mai bun!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Toni Nadal

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
20/05/2020 la 10:25

Unchiul și fostul antrenor al lui Rafa Nadal, Toni, a discutat cu Mats Wilander în cadrul emisiunii Player’s Cut de pe Eurosport despre cel mai bun tenismen din istorie.

Toni Nadal a vorbit și el despre unul dintre cele mai discutate subiecte din tenis – cine este cel mai bun jucător din istorie. Unchiul și fostul antrenor al lui Rafa a oferit un răspuns surprinzător. Tehnicianul iberic are un punct clar de vedere, iar acesta a precizat, printre altele, că și-ar dori ca Roger Federer să câștige toate meciurile.

Știu că Federer este cel mai bun din toate timpurile. Poate Rod Laver și Rafael (n.r. să mai intre în discuție). Nadal nu este departe în spate, dar în acest moment Roger este cel mai bun.Pentru mine, el (n.r. Federer) este un jucător minunat. Îmi place să mă uit mult la meciurile sale. Dacă nu aș fi unchiul și nici antrenorul lui Rafa, mi-aș dori ca Federer să câștige toate meciurile. Dar până la urmă, îmi place cum joacă pentru că este elegant, dar și foarte eficient în același timp - Toni Nadal, pentru Eurosport
Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal în fața lui Soderling

ACUM 18 ORE

Novak Djokovic, un adversar mai dificil decât Roger Federer

Pentru noi, întotdeauna a fost mai dificil să jucăm împotriva lui Djokovic. Nu este vorba despre cine este mai bun dintre ei doi. Împotriva lui Roger avem un plan, știm cum să face asta (n.r. să-l învingem), dar împotriva lui Djokovic de multe ori nu știam ce trebuie exact să fie făcut. Este, din punctul meu de vedere, mult mai greu de jucat cu sârbul, tocmai de aceea prefer meciurile cu Federer - Toni Nadal

Marele campion sârb domină meciurile directe cu marii săi rivali, Nole aflându-se atât în fața lui Nadal, cât și a lui Federer.

  • Djokovic vs Nadal 29-26
  • Djokovic - Federer 27-23

Ierarhia titlurilor de Grand Slam:

  • 1 Roger Federer 20
  • 2 Rafael Nadal 19
  • 3 Novak Djokovic 17

În această săptămână, dedicată lui Rafael Nadal, Eurosport va transmite nouă dintre cele mai frumoase partide disputate de Nadal, începând cu triumful de la Roland Garros 2005. Azi, de la ora 20.00, vom avea șansa să revedem un meci clasic, finala din 2010 de la US Open dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic, pe Eurosport 1.

Players'Cut: Toni Nadal, interviu cu Mats Wilander

00:02:06

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Djokovic nu renunță la inițiativa lansată la începutul pandemiei: "Am vorbit cu Federer și Nadal"

ACUM 19 ORE
Tenis

Singurul moment în care Nadal a spus "nu pot!". După 3 ore, intra pe teren şi îl învingea pe Federer

IERI LA 10:38
Subiecte asemănătoare
TenisRoger FedererRafael NadalNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 9 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe