Marca a anunțat ieri că Toni Nadal revine în circuitul ATP în calitate de antrenor. Unchiul lui Rafael Nadal nu i se va alătura marelui campion iberic, ci va prelua un adversar al nepotului lui. Este vorba despre canadianul Felix Auger-Aliassime (20 de ani, 22 ATP). Cei doi vor bifa prima apariție împreună la turneul Masters de la Monte Carlo (debutează pe 11 aprilie în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
"Voi începe colaborarea cu Toni începând de la acest turneu (n.r. Monte Carlo)", a precizat sportivul din Canada. În prezent, Auger-Aliassime este pregătit de Frederic Fontagne: "Am avut ocazia să lucrez cu el (Toni Nadal) și cu restul echipei în Mallorca, în luna decembrie a anului trecut. Oficial însă vom începe colaborarea acum, la Monte Carlo", a adăugat Felix Auger-Aliassime.

Toni Nadal îi declară "război" nepotului Rafa în circuitul ATP

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 6 ORE
În vârstă de 60 de ani, Toni Nadal a anunțat în 2017 că renunță la pregătirea lui Rafael, nepotul său, pentru a se dedica activității la Academia de tenis pe care campionul en-titre de la Roland Garros o are în Mallorca. De curând, Rafa a dezvăluit că Toni a renunțat să-l mai antreneze și din cauza faptului că obosise să călătorească săptămână de săptămână în toată lumea.
"Dacă îl vom întâlni pe Rafa, din respect pentru ambii jucători nu mă voi afla în niciuna din loje. Încă sunt directorul Academiei din Mallorca și de asemenea unchiul lui Rafa. Sper ca într-o zi Felix să ajungă numărul unu mondial. Pentru moment mai are mult de muncă. Dacă se vor întâlni în circuit? Sincer, nu mă voi supăra dacă noul meu elev îl bate pe Rafa. Am un mare respect pentru Felix, are valori apropiate cu ale mele și cu ale lui Rafa și nu aș lucra niciodată cu cineva pentru care nu am admirație", a precizat Toni Nadal pentru Marca.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Daniil Medvedev, când era condus cu 0-2 în meciul cu Aliassime: "M-am întrebat ce ar face Djokovic"
ACUM 6 ORE
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 11 ORE