După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. După o serie de reacții dure la adresa lui Djokovic, mai multe nume mari din sportul alb au ieșit public și i-au luat apărarea marelui campion sârb.
Dacă printre cei care-l acuză pe Djokovic se regăsesc Bruno Soares, Nick Kyrgios, Andy Murray, Ilie Năstase sau președintele ATP, Toni Nadal a făcut notă discordantă și și-a arătat susținerea pentru Nole într-un interviu pentru ESPN. În ultimele zile, lumea tenisului a fost împărțit în două tabere: cei care-l acuză și cei care-l susțin pe Novak Djokovic. De ambele părți s-au alăturat nume mari din acest sport.

Toni Nadal, de partea lui Novak Djokovic în scandalul "COVID-19"

Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM 10 ORE
Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, a vorbit într-un interviu pentru ESPN despre turneul organizat de Novak Djokovic la Belgrad și Zadar. Fostul antrenor al lui Nadal este de părere că Nole a avut o inițiativă lăudabilă: “E păcat că s-a întâmplat așa, era o inițiativă bună pentru tenis, ce a sfârșit rău făcând o imagine proastă sportului și jucătorilor. În Serbia, restricțiile nu erau atât de dure și e adevărat că un lider mondial ar fi trebuit să aibă mai multă grijă, dar și-a cerut scuze, e o eroare care i se putea întâmpla oricui", a spus Toni Nadal pentru ESPN.
Este importat de precizat faptul că liderul mondial din ATP nu prezintă simptome, iar toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, este și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative. Nici părinții lui Djokovic nu au contactat virusul, Dijana și Srdjan.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
26/11/2022 LA 15:39