Acordurile multianuale includ acoperirea a 41 de evenimente din cadrul turneelor ATP și vor debuta în 2020 în România și Ungaria și în 2021 în Cehia și Slovacia. Astfel, Eurosport își consolidează angajamentul de a deservi comunitățile pasionaților de sport cu cea mai complexă acoperire și conținut pe tot parcursul anului.
Eurosport va oferi o acoperire completă a ATP Tour în toate țările vizate, cu nouă evenimente ATP Masters 1000, 13 evenimente ATP 500 și 17 evenimente ATP 250, Nitto ATP Finals, precum și Next Gen ATP Finals, disponibile pe toate platforme Eurosport.

Eurosport, gazda tenisului de calitate

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de eleva lui Cahill, după ce a avut două mingi de meci
ACUM 3 ORE
"Prin completarea acoperirii celor patru turnee de Grand Slam, suntem cu adevărat gazda tenisului în România. Suntem entuziasmați să ducem parteneriatul cu ATP la un alt nivel și să deservim fanii locali pe toate platformele Eurosport. Acest lucru confirmă investițiile constante pe care le-am facut în ultimii ani pe piața din România, printre care se numără extinderea drepturilor de difuzare pentru Premier League, lansarea emisiunii Premier League Show, achiziția drepturilor de difuzare a FA Cup Jocurile Olimpice și multe altele care vor fi anunțate în curând. Consider că toate arată angajamentul nostru față de această piață și importanța ei strategică în regiune, din ce în ce mai mare de la an la an", a declarat Andrey Stoychev, vice-președinte al diviziei de dezvoltare, distribuție și vânzări al Discovery CEEMCA (Europa de Est, Mediteraneană și Asia Centrală).
În 2020, Eurosport va continua să prezinte Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon și US Open în peste 50 de țări, difuzând fiecare meci de simplu și de dublu de la aceste turnee de Grand Slam în direct și la cerere.
Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
ACUM 8 ORE
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
IERI LA 18:20