Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu s-a retras de la Transylvania Open. Anunțul organizatorilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/10/2022 la 22:13 GMT+3

Irina Begu (33 WTA) a fost nevoită să se retragă de la turneul Transylvania Open, care debutează în acest week-end, din cauza problemelor medicale.

Irina Begu - US Open

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Irina Begu trebuia să debuteze la finalul acestei săptămâni la main draw-ul Transylvania Open, turneul WTA 250, care va avea loc la Cluj, pe BT Arena, în perioada 8-16 octombrie, însă organizatorii competiției au anunțat în această seară ca jucătoarea clasată pe locul 33 WTA nu va putea onora ediția din acest an, fiind nevoită să se retragă din cauza unei probleme medicale.
Irina Begu a avut în anul 2022 cele mai bune rezultate din carieră, iar turneul de la Cluj putea însemna pentru aceasta șansa de a acumula puncte importante în ierarhia WTA și de a reveni în Top 30 jucătoare ale lumii.
Irina a jucat în acest an semifinale la Sankt Petersburg, optimi de finală la Roland Garros și a câștigat două titluri, unul la București WTA 125K, iar celălalt la Palermo – WTA 250.
CITEȘTE ȘI:

IRINA BEGU S-A RETRAS DE LA TRANSYLVANIA OPEN

"Irina Begu s-a retras din main draw-ul Transylvania Open, turneul WTA 250 care începe în acest weekend la BT Arena în Cluj-Napoca. Irina, numărul 33 în clasamentul mondial feminin al momentului, nu poate lua startul în turneu din motive medicale. Irina a jucat la ediția inaugurală a Transylvania Open, când a fost învinsă în primul tur de o altă româncă, Irina Bara. În schimb, ea a reușit să ajungă în semifinale în proba de dublu, alături de Andreea Mitu. Locul ei pe tabloul de simplu a fost luat de Harriet Dart", au anunțat organizatorii turneului de la Cluj, prin intermediul unui comunicat.

EMMA RĂDUCANU S-A RETRAS ȘI EA

Irina Begu nu este singura jucătoare care s-a retras înainte de Transylvania Open. Emma Răducanu nu va lua nici ea startul competiției de la Cluj, după ce organizatorii au anunțat că aceasta a trebuit să renunțe la participare din cauza unei accidentări la încheietură care o forțează să-și închidă sezonul mai devreme.
"Din nefericire, Emma Răducanu este forțată să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. Însănătoșire grabnică, Emma. Așteptăm să te vedem în curând. O inimă de la prietenii tăi de la Cluj", au scris organizatorii vizavi de retragerea Emmei Răducanu.
De asemenea, alte modificări pe tablou sunt cele efectuate după retragerile anunțate de Sara Sorribes Tormo, Mayar Sherif și Alexandra Krunic. Locurile lor pe tabloul principal au fost luate de Xinyu Wang, Dalma Galfi și Varvara Gracheva.
Turneele ATP 500 de la Tokyo și Astana se văd în săptămâna 3-9 octombrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo