Toată atenția de la Transylvania Open a fost îndreptată către Simona Halep și Emma Răducanu, cele două mari staruri prezente la Cluj, sportive care au Grand Slamuri în palmares. Cele două se vor putea întâlni în semifinale, dacă își câștigă duelurile de azi. Simo vrea să își mențină seria de 100% victorii în confruntările cu româncele în meciul cu Jaqueline Cristian, în timp ce Răducanu are un test destul de dificil împotriva Martei Kostyuk.

Ucrainencele au scris istorie la Transylvania Open

În sferturi sunt, așadar două sportive din România, dar o performanță remarcabilă e ceea ce au reușit ucrainencele, la Cluj. Pe lângă Kostyuk, Kalinina și Lesia Tsurenko au ajuns și ele în această fază a competiției. Potrivit wtatennis.com, este pentru prima oară în istorie când trei sportive din Ucraina ajung în sferturile de finală ale unei competiții sub egida WTA, indiferent de nivel.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM 16 ORE
Trebuie spus, însă, că toate cele trei reprezentante ale Ucrainei pleacă din postura de outsidere în disputele de azi. Probabil cea mai grea misiune va avea Kalinina, care o va întâlni pe favorita unu, Anett Kontaveit. Sportiva din Estonia e o sportivă în "misiune", de câștigarea turneului din România depinzând calificarea ei la Turneul Campioanelor. Kontaveit are nevoie să se impună la Cluj pentru a o devansa pe Ons Jabeur și a prinde pe ultima sută de metri biletele de Guadalajara.
Programul sferturilor de finală de la Transylvania Open
  • Ora 14:00 Rebecca Peterson - Lesia Tsurenko
  • Ora 16:00 Anhelina Kalinina - Anett Kontaveit
  • Ora 18:00 Simona Halep - Jaqueline Cristian
  • Ora 20:00 Emma Răducanu - Marta Kostyuk
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 17 ORE
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
IERI LA 17:02