Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anett Kontaveit îi declară "război" Simonei Halep înaintea finalei de la Cluj: "Acum sunt mai pregătită!"

Irina Aldea

Publicat 30/10/2021 la 22:03 GMT+3

Simona Halep și Anett Kontaveit se vor întâlni duminică în finala turneului de 250 de puncte WTA de la Cluj, Transylvania Open. Estona a pierdut toate meciurile cu Simo, însă spune că de această dată e mult mai pregătită.

Anett Kontaveit & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în prima finală a anului 2021 după ce a trecut în semifinale de Marta Kostyuk, cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc. De partea cealaltă, Anett Kontaveit (a doua favorită) s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, sportiva din Estonia trecând fără nicio emoție de Rebecca Peterson (99 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2, după 62 de minute de joc.
Principalele favorite de la Cluj-Napoca, Halep și Kontaveit, se vor duela duminică, de la ora 17:30 în marea finală la Transylvania Open. Finala poate fi urmărită pe eurosport.ro în format LIVE TEXT. Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră. Estona nu a reușit să-i ia niciun set româncei până în prezent.

Anett Kontaveit promite o luptă cinste cu Simona Halep în finala de la Cluj

Anett Kontaveit e de părere că va avea parte de un meci greu, dar promite că este mai puternică decât la precedentele confruntări cu Halep: "Simona este o jucătoare grozavă. Am pierdut de câteva ori împotriva ei deja, dar cred că acum sunt mai puternică și joc mai bine. Va fi o bătălie dificilă, dar știu că pot câștiga. Sunt concentrată pe ceea ce am eu de făcut și o iau meci cu meci, nu mă gândesc prea mult. Fizic nu este ușor, dar sunt mulțumită de modul în care am gestionat această săptămână", a spus Anett Kontaveit la Cluj.
Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. Celelalte partide au fost în 2017 la Roma, în sferturi, scor 6-2, 6-4, şi la Miami, în turul al treilea, scor 6-3, 6-0. Pentru Simona Halep, aceasta este prima finală a anului și a 40-a a carierei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo