Aflată pe locul 342 WTA, Andreea Prisăcariu a avut în această seară debutul în circuitul WTA, împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko. Sportiva noastră a început meciul din turul 1 foarte bine și a fost prima care a obținut break-ul în partidă. Românca în vârstă de 21 de ani nu a putut ține însă ritmul, iar Tsurenko a revenit treptat în meci și și-a adjudecat setul inaugural la 5.
În setul secund, Prisăcariu a obținut iar un break încă din debutul manșei, dar la fel ca în setul inaugural, nu a reușit să profite, astfel că Tsurenko a revenit de fiecare dată, însă ecartul a fost mai mare, de 4 game-uri. Scorul final: 5-7, 2-6, după o oră și 24 de minute de joc. În continuare, Tsurenko, jucătoare venită din calificări, va da peste o altă tenismenă care a trecut de calificări: rusoaica Anastasia Gasanova. Tot azi a ieșit din concurs și Alexandra Ignatik (fostă Cadanțu).
Tenis
Andreea Prisăcariu, discurs-manifest pe Twitter: "De ce sunt urâtă de românii mei?"
02/11/2021 LA 13:02

Andreea Prisăcariu, eliminată în turul inaugural la Transylvania Open

În această seară, pe lângă Andreea Prisăcariu, o vom mai putea urmări la treabă pe Ana Bogdan, care joacă în compania sportivei din Serbia, Ivana Jorovic. Marți, Emma Răducanu o va înfrunta pe Polona Hercog în cel de-al patrulea meci al zilei pe terenul central. Partida nu va începe mai devreme de ora 18.00. Tot marți le vom putea urmări de asemenea la treabă, printre altele, pe Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic.
Ziua de tenis de pe central va debuta la ora 12:00 cu partida dintre Bernarda Pera și Marta Kostyuk (a șasea favorită de pe tabloul principal). Mai apoi vom avea parte de un duel 100% românesc, cel dintre Irina Begu, a șaptea favorită, și Irina Bara. O altă sportivă din România va urma în program: Jaqueline Cristian (wildcard) vs Kaja Juvan. Simona Halep va debuta la Cluj miercuri, cu Gabriela Ruse.
Rezultatele înregistrate azi la Transylvania Open până acum:
  • Gasanova - Teichmann 4-6, 6-0, 7-5
  • Kalinina - Pattinama Kerkhove 6-1, 6-1
  • Bondar - Barthel 3-6, 5-7
  • Ignatik - Friedsam 7-5, 4-6, 4-6
  • Tsurenko - Prisăcariu 7-5, 6-2
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Prisăcariu Mania! Campioana de la Roland Garros, depășită de "Rebela din circuit": "N-o știa nimeni"
30/10/2021 LA 20:05
Transylvania Open
Simona Halep, "onorată" să fie idol pentru Emma Răducanu: "E super-drăguță! Am felicitat-o"
25/10/2021 LA 16:52