Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, așteptată cu brațele deschise în echipa României! Ce a declarat Ana Bogdan înaintea partidei de la Cluj

Alex Masgras

Actualizat 28/10/2021 la 12:33 GMT+3

Ana Bogdan și Emma Răducanu se vor întâlni în turul al doilea din cadrul turneului WTA 250 Transylvania Open, turneu care se desfășoară în această perioadă la Cluj.

Emma Raducanu și Ana Bogdan

Credit imagine: Twitter

Emma Răducanu (23 WTA) revine în sala de la Cluj pentru turul al doilea al turneului Transylvania Open. Campioana din acest an de la US Open o va întâlni în turul al doilea pe Ana Bogdan (106 WTA).
Înaintea partidei care va avea loc astăzi, după ora 15:30, Ana Bogdan a vorbit despre adversara sa de astăzi, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Jucătoarea din Sinaia a fost impresionată de succesul Emmei de la Flushing Meadows, fiind de părere că tânăra jucătoare din Marea Britanie este o adevărată inspirație pentru celelalte jucătoare.
"Mi-am spus că orice este posibil dacă muncești din greu și crezi, dacă ești pozitiv. Este foarte important să ai atitudinea corectă, asta am admirat cel mai mult la ea când am urmărit-o. Concentrarea, loviturile și modul în care se comportă. Dacă pentru mine a fost o inspirație, cred că este o inspirație pentru multe alte fete. Este o jucătoare grozavă și o mare campioană, abia aștept partida dintre noi", a declarat Ana Bogdan, potrivit transylvaniopen.ro.

Emma Răducanu este așteptată cu brațele deschise în echipa de Fed Cup a României

Înainte de partida care va avea loc astăzi, după ora 15:30, Ana Bogdan a anunțat-o pe Emma Răducanu că va fi primită cu brațele deschise, în cazul în care și-ar dori să joace pentru România în Fed Cup (actuala Billie Jean King Cup).
"Tatăl ei este din România, mama ei din China, iar ea locuiește în Marea Britanie. Este frumos să vezi astfel de oameni. Din câte înțeleg, vorbește și în limba chineză.
Am auzit-o vorbind câteva cuvinte în limba română, are un accent foarte drăguț. Dacă vrea să joace pentru echipa României în Fed Cup este mai mult decât binevenită", a mai spus Ana Bogdan.
În primul tur al competiției care se desfășoară în această săptămână la Cluj, Ana Bogdan a trecut de Ivana Jorovic în două seturi, scor 7-6(1), 6-4, în timp ce Emma Răducanu a trecut de Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1.
Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare, câștigătoarea urmând să o întâlnească în sferturile de finală pe câștigătoarea partidei Mona Barthel (202 WTA)-Marta Kostyuk (55 WTA).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo