Emma Răducanu și Simona Halep sunt la un meci distanță pentru a se înfrunta la Transylvania Open. Ambele jucătoare s-au calificat azi în sferturile de finală.
Mai devreme, reprezentanta Marii Britanii a învins-o pe Ana Bogdan cu 6-3, 6-4. Spre seară, Simona Halep a depășit-o pe Varvara Gracheva, ocupanta locului 81 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 13 minute de joc.
Transylvania Open
Daniel Dobre a tras concluziile, după finala jucată de Simona Halep la Cluj: "O săptămână stresantă"
01/11/2021 LA 18:43

Emma Răducanu vs Simona Halep? "Ar fi un adevărat test"

Dacă vor ajunge față în față la Cluj, Emma și Simona vor fi adversare în premieră în circuitul WTA. Vorbind despre această posibilitate într-o conferinţă de presă, sportiva din Marea Britanie de origine română a susținut că ar fi extraordinar să joace împotriva Simonei Halep. Meciul ar fi un "adevărat test" pentru a vedea nivelul la care se află în acest moment.
"Pentru mine urmează un meci foarte dificil, mâine, cu Marta (n.r. - Marta Kostyuk)... nu ştiu, e destul de departe să mă gândesc acum, dar să joc împotriva Simonei Halep aici ar fi extraordinar. Ar fi un adevărat test să joc împotriva unei campioane, pentru a vedea unde sunt. Este un idol pentru mine şi este o plăcere numai să o văd jucând. Ieri a fost prima oară când am văzut-o jucând din tribună. Este o inspiraţie pentru mine, sper să ajung şi eu la nivelul ei într-o zi", a spus Răducanu.
Răducanu s-a arătat bucuroasă de faptul că tatăl său, de origine română, o urmăreşte din tribune la Transylvania Open.
"Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că tata este alături de mine la acest turneu în ţara lui. El de obicei nu călătoreşte cu mine, însă fiind vorba despre România a venit, nu putea să rateze această ocazie. Mă bucur că este aici, nu a fost cu mine la New York (n.r. - la US Open), dar acum poate trăi alături de mine experienţa unui turneu. Mai ales în România, unde amândoi ne simţim foarte bine şi am fost întâmpinaţi cu bucurie", a adăugat Emma.
Pentru a ajunge la un meci cu Simona, reprezentanta Marii Britanii trebuie să treacă de Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA), a şasea favorită. De asemenea, Halep are un meci cu Jaqueline Cristian în sferturile de finală.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Transylvania Open
Directorul Transylvania Open, nemulțumit de deciziile Guvernului: "Într-o țară normală așa se face"
01/11/2021 LA 16:20
Transylvania Open
Reacția genială a lui Jabeur, după ce Kontaveit i-a "furat" locul la Turneul Campioanelor
31/10/2021 LA 21:44