Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, victorie muncită cu Ana Bogdan la Cluj! Britanica e în sferturi la Transylvania Open

Irina Aldea

Publicat 28/10/2021 la 17:08 GMT+3

Emma Răducanu s-a calificat azi în sferturile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Cluj, Transylvania Open, după ce a trecut de Ana Bogdan în minimum de seturi.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu, favorita numărul 3 de pe tabloul principal de la Transylvania Open, s-a calificat în faza sferturilor de finală la Cluj după ce a trecut de Ana Bogdan, ocupanta locului 106 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc. În continuare, Emma se va duela pentru un loc în semifinale cu favorita numărul 6, ucraineanca Marta Kostyuk (55 WTA).
În primul set al întâlnirii dintre Emma Răducanu și Ana Bogdan, un singur break a făcut diferența în favoarea sportivei reprezentând Marea Britanie. Chiar dacă Ana a încercat adesea să revină în joc și să anuleze avantajul adversarei, Emma a fost întotdeauna mai puternică, atât la retur, dar mai ales la serviciu.

Emma Răducanu, la o victorie distanță de posibilul super-duel cu Simona Halep

În setul secund, Emma Răducanu a început la fel de bine și a obținut break-ul încă din debutul manșei. Două game-uri mai târziu a venit rândul Anei să depună tot efortul la retur, iar munca ei a dat roade, asta pentru că și-a luat break-ul înapoi și a egalat la 2. Chiar dacă Ana și-a ridicat substanțial nivelul de joc, tot Emma a fost cea care a dictat majoritatea punctelor.
Emma Răducanu a obținut la Cluj prima ei victorie în circuitul WTA. În primul tur, Emma a trecut cu emoții de Polona Hercog, după ce a cedat setul inaugural. Totuși, azi a început meciul mult mai încrezătoare. Încă din debut a atacat și nu a lăsat niciun punct la voia întâmplării. Dacă Emma Răducanu și Simona Halep ajung și trec de sferturile de finală, ele se vor duela în penultimul act la Cluj, în probabil cel mai așteptat duel al finalului de sezon competițional: noua revelație din tenis, Emma, și-ar putea întâlni la Cluj idolul, pe Simona.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo