Gabriela Ruse și Simona Halep se vor întâlni pentru prima dată în circuitul WTA, miercuri, la Transylvania Open. Sportiva în vârstă de 23 de ani a declarat, într-o conferință de presă organizată marți, că s-a bucurat când a aflat că va juca în primul tur împotriva Simonei Halep, precizând că dubla campioană de Grand Slam din Constanța este idolul ei.
"Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur. M-am bucurat când am auzit că joc cu ea, este idolul meu. Este jucăoarea mea favorită. Am jucat dublu cu ea, m-a ajutat cu multe. Sper să fie un meci frumos. O să am emoţii, am studiat-o de când eram mică, trebuie doar să mă bucur.. Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat la antrenamente în ultima perioadă este un bonus. Mi-am dat seama că nu mă antrenam aşa cum face ea, la nivelul acela de sus. Mi-am îmbunătăţit jocul şi mentalul. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine. Doar cuvinte de laudă am pentru ea", a declarat Ruse.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep – Gabriela Ruse, meciul zilei de miercuri la Transylvania Open

Gabriela a spus, de asemenea, că este un avantaj pentru ea faptul că meciul se va disputa fără spectatori, deoarece are foarte mari emoţii când joacă în faţa românilor. Gabriela Ruse a dezvoltat de curând o prietenie frumoasă cu Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021: "Îmi este prietenă, ne-am antrenat împreună, am mers la restaurant, avem o relaţie specială. Sper cât de curând să jucăm dublu împreună".
Pentru Gabriela Ruse, anul 2021 a fost cel mai bun de până acum din punct de vedere sportiv. "Mi-am dorit foarte mult să ajung în Top 100., dar ţintesc mult mai sus. Este importantă sănătatea, să rămân cu picioarele pe pământ. Sunt bine din punct de vedere fizic, mai am ceva dureri, dar nimic serios. Clar este cel ami bun an pentru mine, am muncit mult, chiar am vrut să mă las, dar apoi s-a întâmplat să vină victorii, Mi s-a schimbat percepţia, nu m-aş mai gândi să mă las".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02