Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joi, "zi de foc" la Transylvania Open! Simona Halep și Emma Răducanu, pe ordinea de zi la Cluj

Irina Aldea

Publicat 27/10/2021 la 19:02 GMT+3

Organizatorii turneului de 250 de puncte WTA de la Cluj au anunțat programul zilei de joi la Transylvania Open. Simona Halep și Emma Răducanu apar pe ordinea de zi.

Simona Halep, Transylvania Open

Credit imagine: Twitter

Ziua de joi la Transylvania Open promite spectacol la Cluj. Organizatorii au anunțat în urmă cu câteva minute programul zilei de mâine, iar Simona Halep și Emma Răducanu apar pe ordinea de zi. Ambele vor lupta pentru un loc în sferturile de finală la turneul de 250 de puncte WTA. De altfel, dacă ambele câștigă încă 2 meciuri la Cluj, se vor întâlni în semifinale.
Meciul dintre Mona Barthel și Marta Kostyuk (favorita 6) deschide ziua de tenis mâine, de la ora 12. Mai apoi o vom urmări la treabă pe Irina Bara, beneficiară a unui wildcard, care o va întâlni în optimile de finală pe Rebecca Peterson, în jurul orei 13:15. De la 15:30 este programat să înceapă duelul dintre Emma Răducanu și Ana Bogdan.

Simona Halep și Emma Răducanu, în programul zilei de joi la Transylvania Open

De la ora 18 va reveni pe teren și Simona Halep, care o va întâlni în optimile de finală pe Varvara Grahceva, pe care o va întâlni în premieră în circuitul WTA. Ziua de tenis se va încheia pe terenul central cu meciul dintre Alison van Uytvanck și Anett Kontaveit, favorita numărul 2.
Pe terenul secund din cadrul BT Arena sunt programate doar meciuri de dublu. De la 12 se vor întâlni Ignatik/Prisăcariu și Krunic/Pattinama Kerkhove, iar de la 1:15 Dzalamidze/Juvan și Kichenok/Kostyuk. Ziua de tenis pe terenul secund se va încheia cu partida dintre Fomina/Yashina și Bara/Gorgodze.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo