Ziua de joi la Transylvania Open promite spectacol la Cluj. Organizatorii au anunțat în urmă cu câteva minute programul zilei de mâine, iar Simona Halep și Emma Răducanu apar pe ordinea de zi. Ambele vor lupta pentru un loc în sferturile de finală la turneul de 250 de puncte WTA. De altfel, dacă ambele câștigă încă 2 meciuri la Cluj, se vor întâlni în semifinale.
Meciul dintre Mona Barthel și Marta Kostyuk (favorita 6) deschide ziua de tenis mâine, de la ora 12. Mai apoi o vom urmări la treabă pe Irina Bara, beneficiară a unui wildcard, care o va întâlni în optimile de finală pe Rebecca Peterson, în jurul orei 13:15. De la 15:30 este programat să înceapă duelul dintre Emma Răducanu și Ana Bogdan.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 15 ORE

Simona Halep și Emma Răducanu, în programul zilei de joi la Transylvania Open

De la ora 18 va reveni pe teren și Simona Halep, care o va întâlni în optimile de finală pe Varvara Grahceva, pe care o va întâlni în premieră în circuitul WTA. Ziua de tenis se va încheia pe terenul central cu meciul dintre Alison van Uytvanck și Anett Kontaveit, favorita numărul 2.
Pe terenul secund din cadrul BT Arena sunt programate doar meciuri de dublu. De la 12 se vor întâlni Ignatik/Prisăcariu și Krunic/Pattinama Kerkhove, iar de la 1:15 Dzalamidze/Juvan și Kichenok/Kostyuk. Ziua de tenis pe terenul secund se va încheia cu partida dintre Fomina/Yashina și Bara/Gorgodze.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44