Turneul de 250 de puncte WTA organizat la Cluj continuă să ne ofere meciuri dintre cele mai spectaculoase, iar ziua de vineri nu va face excepție. Atât Simona Halep, cât și Emma Răducanu, sunt programate să joace mâine la Transylvania Open în sferturile de finală. Dacă ambele câștigă, se vor duela în semifinale pentru un loc în ultimul act.
Organizatorii Transylvania Open au stabilit programul zilei de vineri, în care se vor disputa sferturile de finală. Confruntarea 100% românească dintre Simona Halep și Jaqueline Cristian se va juca pe arena centrală cu începe de la ora 18:00. Așa arată programul celorlalte meciuri din sferturile de finală ale turneului de la Cluj-Napoca:
  • de la ora 14:00 Rebecca Peterson - Lesia Tsurenko
  • de la ora 16:00 Anhelina Kalinina - Anett Kontaveit/Alison van Uytvanck
  • de la ora 20:00 Emma Răducanu - Marta Kostyuk
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Va putea Simona Halep să joace vineri la Cluj? Vești îngrijorătoare legate de zona lombară

Azi, Simona Halep a trecut în minimum de seturi de Varvara Gracheva, însă nu fără emoțiile unei posibile accidentări. După primul set, Simona Halep a cerut intervenția echipei medicale la vestiar acuzând o problemă în zona lombară. Simona le-a oferit fanilor săi o veste îngrijorătoare. La interviul de după meci, cu Alexandra Dulgheru, Simona a mărturisit că spatele "i s-a blocat și nu știe cum a câștigat acest meci".
"Spatele s-a blocat, durerea mea era mare, nu am putut să mă mișc. Uneori ești obișnuit cu durerea, am vrut să continui să joc și să încerc să câștig. Nu știu cum am câștigat acest meci, dar mă bucur că am reușit. Fiind acasă, mi-am spus că nu pot renunța, că trebuie să insist pentru a câștiga acest meci. Acesta este principiul meu, să nu renunț niciodată. Chiar și când e dureros, trebuie să continui.
Știu cum să mă descurc cu aceste dureri. Am simțit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Fiecare meci e unul nou, mereu e greu împotriva unei compatrioate. Va fi greu, mă voi concentra pe ce am eu de făcut, sper să fiu pregătită de acest meci", a spus Simona Halep după meciul cu Gracheva.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02