Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii Transylvania Open au anunțat programul de sâmbătă! Când joacă Simona Halep cu Marta Kostyuk

Irina Aldea

Publicat 29/10/2021 la 20:54 GMT+3

Organizatorii turneului de la Cluj au anunțat programul semifinalelor de sâmbătă. Simona Halep –Marta Kostyuk și Anett Kontaveit – Rebecca Peterson sunt meciurile din penultimul act.

Simona Halep & Marta Kostyuk

Credit imagine: Getty Images

Organizatorii turneului de 250 de puncte WTA de la Cluj, Transylvania Open, au făcut public programul zilei de sâmbătă, una în care va avea loc și duelul din semifinale dintre Simona Halep și Marta Kostyuk, jucătoarea care a pulverizat-o pe Emma Răducanu în sferturi într-un meci care s-a încheiat în mai puțin de o oră.
Partida dintre Halep și Kostyuk va fi a treia de pe arena centrală și nu va începe mai devreme de ora 17:00. Duelul va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. Simona și Marta s-au mai întâlnit o singura dată în circuitul WTA. Pe 8 octombrie 2021, jucătoarea noastră s-a impus în turul al doilea de la Indian Wells, scor 7-6(2), 6-1. Cealaltă semifinală, dintre Peterson și Kontaveit, va începe în jurul orei 15.

Simona Halep, pregătită de orice adversară în semifinale

Simona Halep a aflat de curând cu cine joacă în semifinale. Campioana noastră nu o va întâlni pe campioana de la US Open, Emma Răducanu, ci pe Marta Kostyuk. Românca a declarat că este pregătită pentru oricine va întâlni în penultimul act la Cluj: "Mi-am tratat spatele ieri și azi, mă simt mai bine. Sunt bucuroasă că am jucat bine și am ajuns în semifinale. Azi a fost mult mai bine din punct de vedere fizic, am simțit puțin la rever durerea, dar sunt obișnuită. Știu cum s-o gestionez. Am uitat de durere și m-am bucurat de tenis.
E o bucurie mereu să joc semifinale aici la Cluj. Mereu e o presiune în plus când joc acasă, dar mă motivează mai mult. Amândouă joacă bine, cu Kostyuk am jucat nu de mult. Cu Emma nu am jucat, e nouă în circuit, a făcut o performanță incredibilă la US Open, dar mă voi bucura să joc în semifinale și sper să pot da totul", a spus Simona Halep la interviul de după meciul cu Jaqueline Cristian.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo