Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a dezvăluit la Cluj care e obiectivul pentru sezonul 2022: "Vreau să văd dacă mai pot!"

Irina Aldea

Publicat 27/10/2021 la 18:45 GMT+3

Simona Halep a câștigat fără emoții duelul 100% românesc cu Gabriela Ruse, pe care a învins-o în minimum de seturi, și s-a calificat în optimile de finală la Transylvania Open, turneul de 250 de puncte WTA.

Simona Halep, Transylvania Open

Credit imagine: Twitter

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse în turul inaugural la Transylvania Open și a obținut calificarea în optimile de finală. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a evoluat arătând o încredere debordantă, iar după o oră și 13 minute de joc s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Varvara Gracheva (81 WTA). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul WTA. Campioana noastră a vorbit cu organizatorii turneului de la Cluj și a dezvăluit ce obiectiv și-a setat pentru sezonul 2022: revenirea în Top 10 WTA. Deocamdată, ea a părăsit Top 20 în clasamentul LIVE, dar poate reintra dacă va cuceri titlul la Cluj-Napoca.

Simona Halep a dezvăluit ce obiectiv și-a setat pentru viitorul sezon

"Mă bucur să îl am alături pe domnul Adrian Marcu, pe domnul Daniel Dobre. Este un om extraordinar şi e o plăcere să-l am în echipă. Tot ce va veni de acum încolo va fi un bonus. Bineînţeles că avem şi obiective, iar unul dintre ele este de a reintra în top 10, să vad dacă mai pot să revin, să văd cât mai pot să mai dau pe teren. În schimb presiunea nu mai există, există doar pasiunea faţă de sport pe care o am în continuare", a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat pentru site-ul turneului Transylvania Open.
Simona a vorbit și despre organizare, pe care o laudă: "Organizare este deosebită, sala arată splendid ca de fiecare dată. Mă bucur că sunt aptă şi că pot să joc aici. E o bucurie, dar şi o tristeţe că nu avem public, însă astea sunt timpurile şi trebuie să acceptăm. Jucând acasă, presiunea este mai mare, dar şi plăcerea este mai mare. Acum sunt după o accidentare destul de lungă, încerc să îmi găsesc ritmul, să progresez pe anumite părţi ale jocului.
Dar important este că pot fi pe teren şi că am o stare interioară foarte bună. Eu cred că a afectat pe toată lumea această pandemie. Eu am fost foarte speriată la început şi a fost greu să mă obişnuiesc cu noul mod de a trăi, dar în final am acceptat. Mă simt în siguranţă acum şi mă protejez cât se poate de mult. Nu este uşor să trăieşti cumva în incertitudine. Mergem înainte pentru că viaţa este scurtă, este frumoasă, dar este şi grea", a mai spus Simona Halep.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo