Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Anett Kontaveit, finala de la Transylvania Open! Ora de start a meciului

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2021 la 19:49 GMT+3

Simona Halep este în finala Transylvania Open, prima pentru ea în 2021. Campioana noastră o va întâlni mâine pe Anett Kontaveit în ultimul act.

Simona Halep - Anett Kontaveit, Transylvania Open

Credit imagine: Twitter

Simona Halep s-a calificat în prima finală a anului 2021 după ce a trecut în penultimul act la Transylvania Open de Marta Kostyuk, favorita numărul 6 a turneului de la Cluj cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc. În continuare, campioana noastră se va duela cu Anett Kontaveit la Cluj pentru titlu.
De partea cealaltă, Anett Kontaveit (a doua favorită a turneului) s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, sportiva din Estonia trecând fără nicio emoție de Rebecca Peterson (99 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2, după 62 de minute de joc. Mâine, Simona Halep și Anett Kontaveit se vor întâlni în circuit pentru a 4-a oară.

La ce oră se joacă Simona Halep – Anett Kontaveit în finala de la Transylvania Open

Principalele favorite de la Cluj-Napoca, Halep și Kontaveit, se vor duela duminică, de la ora 17:30 în marea finală la Transylvania Open. Finala poate fi urmărită pe eurosport.ro în format LIVE TEXT. Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră.
Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane. Pentru Simona Halep, aceasta este prima finală a anului și a 40-a a carierei.
Campioana noastră a declarat că este pregătită și își dorește enorm să câștige titlul acasă: "Mi-am dorit mult să joc finala aici. Este turneul meu de acasă și mă simt bine mereu aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu din acest sezon în această săptămână. Sunt motivată, fericită și abia aștept să joc finala de mâine".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo