Simona Halep s-a calificat în prima finală a anului 2021 după ce a trecut în penultimul act la Transylvania Open de Marta Kostyuk, favorita numărul 6 a turneului de la Cluj cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc. În continuare, campioana noastră se va duela cu Anett Kontaveit la Cluj pentru titlu.
De partea cealaltă, Anett Kontaveit (a doua favorită a turneului) s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, sportiva din Estonia trecând fără nicio emoție de Rebecca Peterson (99 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2, după 62 de minute de joc. Mâine, Simona Halep și Anett Kontaveit se vor întâlni în circuit pentru a 4-a oară.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

La ce oră se joacă Simona Halep – Anett Kontaveit în finala de la Transylvania Open

Principalele favorite de la Cluj-Napoca, Halep și Kontaveit, se vor duela duminică, de la ora 17:30 în marea finală la Transylvania Open. Finala poate fi urmărită pe eurosport.ro în format LIVE TEXT. Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră.
Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane. Pentru Simona Halep, aceasta este prima finală a anului și a 40-a a carierei.
Campioana noastră a declarat că este pregătită și își dorește enorm să câștige titlul acasă: "Mi-am dorit mult să joc finala aici. Este turneul meu de acasă și mă simt bine mereu aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu din acest sezon în această săptămână. Sunt motivată, fericită și abia aștept să joc finala de mâine".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02