Simona Halep a obținut sâmbătă la Cluj calificarea în prima ei finală din 2021, după ce a trecut în penultimul act de favorita numărul 6, Marta Kostyuk, ocupanta locului 55 WTA. Simona s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc.
Primul set al meciului de la Cluj a fost dominat de la un cap la celălalt de Simona Halep, care a arătat un nivel de joc fantastic. De partea cealaltă, Marta Kostyuk a întâmpinat probleme fizice și a cerut intervenția echipei medicale. Ucraineanca a ales să continue să joace și să nu abandoneze. Chiar și așa, Kostyuk nu a reușit să obțină niciun game în manșa inaugurală. În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, dar nu a putut să se ridice la nivelul marii noastre campioane.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 12 ORE

Simona Halep – Anett Kontaveit, finala Transylvania Open

Anett Kontaveit (a doua favorită a turneului) s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, sportiva din Estonia trecând fără nicio emoție de Rebecca Peterson (99 WTA). Locul 14 în clasamentul WTA și cu șanse de a ajunge în premieră la Turneul Campioanelor (dacă va câștiga trofeul la turneul de la Cluj-Napoca), Anett s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, după 62 de minute de joc.
Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră. Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44