Simona Halep a obținut sâmbătă la Cluj calificarea în prima ei finală din 2021, după ce a trecut în penultimul act de favorita numărul 6, Marta Kostyuk, ocupanta locului 55 WTA. Simona s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc.
Primul set al meciului de la Cluj a fost dominat de la un cap la celălalt de Simona Halep, care a arătat un nivel de joc fantastic. De partea cealaltă, Marta Kostyuk a întâmpinat probleme fizice și a cerut intervenția echipei medicale. Ucraineanca a ales să continue să joace și să nu abandoneze. Chiar și așa, Kostyuk nu a reușit să obțină niciun game în manșa inaugurală. În setul secund, ucraineanca a jucat ceva mai bine, dar nu a putut să se ridice la nivelul marii noastre campioane.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
IERI LA 09:43

Simona Halep – Anett Kontaveit, finala Transylvania Open

Anett Kontaveit (a doua favorită a turneului) s-a calificat sâmbătă în finala Transylvania Open, sportiva din Estonia trecând fără nicio emoție de Rebecca Peterson (99 WTA). Locul 14 în clasamentul WTA și cu șanse de a ajunge în premieră la Turneul Campioanelor (dacă va câștiga trofeul la turneul de la Cluj-Napoca), Anett s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, după 62 de minute de joc.
Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră. Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
IERI LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27