Simona Halep, ajunsă pe locul 18 în clasamentul WTA, s-a calificat în semifinale la turneul de 250 de puncte organizat la Cluj-Napoca, Transylvania Open, după ce a învins-o pe compatrioata ei, Jaqueline Cristian (105 WTA), cu scorul de 6-1, 6-1 la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în ultimul act cu învingătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk. În cealaltă semifinală se vor duela Rebecca Peterson și Anett Kontaveit, a doua favorită a turneului. Pentru Simona Halep, aceasta a fost ce-a de-a 15-a victorie în fața unei compatrioate în circuitul WTA.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep, victorie clară cu Jaqueline Cristian la Transylvania Open

Deși existau semne de întrebare serioase privind o posibilă accidentare în zona lombară, Simona a intrat azi pe teren cu foarte mare determinare să câștige meciul, lucru care s-a și întâmplat. Pe fondul unui joc foarte bun, cumulat cu seria de greșeli a adversarei, Simona a reușit să avanseze în turneu, iar în penultimul act putem avea parte de mult așteptatul duel dintre Emma Răducanu și Simona Halep, un duel între noua revelație din tenisul mondial feminin și idolul său.
Simona Halep a disputat în circuitul WTA 16 meciuri împotriva româncelor. A câștigat 15 meciuri și a pierdut unul singur. Unicul eșec pe care Simona Halep l-a încasat datează de acum 11 ani, din 2010. Sorana Cîrstea o învingea pe Simo la Cincinnati în faza calificărilor cu scorul de 6-2, 6-4. Aceasta este singura înfrângere a Simonei Halep în circuitul WTA în fața unei alte românce.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02