Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep e în semifinale la Transylvania Open! Simo, necruțătoare cu Jaqueline Cristian

Irina Aldea

Publicat 29/10/2021 la 19:15 GMT+3

Simona Halep a obținut în această seară calificarea în semifinalele turneului de 250 de puncte WTA de la Cluj, Transylvania Open, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian în minimum de seturi.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, ajunsă pe locul 18 în clasamentul WTA, s-a calificat în semifinale la turneul de 250 de puncte organizat la Cluj-Napoca, Transylvania Open, după ce a învins-o pe compatrioata ei, Jaqueline Cristian (105 WTA), cu scorul de 6-1, 6-1 la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în ultimul act cu învingătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk. În cealaltă semifinală se vor duela Rebecca Peterson și Anett Kontaveit, a doua favorită a turneului. Pentru Simona Halep, aceasta a fost ce-a de-a 15-a victorie în fața unei compatrioate în circuitul WTA.

Simona Halep, victorie clară cu Jaqueline Cristian la Transylvania Open

Deși existau semne de întrebare serioase privind o posibilă accidentare în zona lombară, Simona a intrat azi pe teren cu foarte mare determinare să câștige meciul, lucru care s-a și întâmplat. Pe fondul unui joc foarte bun, cumulat cu seria de greșeli a adversarei, Simona a reușit să avanseze în turneu, iar în penultimul act putem avea parte de mult așteptatul duel dintre Emma Răducanu și Simona Halep, un duel între noua revelație din tenisul mondial feminin și idolul său.
Simona Halep a disputat în circuitul WTA 16 meciuri împotriva româncelor. A câștigat 15 meciuri și a pierdut unul singur. Unicul eșec pe care Simona Halep l-a încasat datează de acum 11 ani, din 2010. Sorana Cîrstea o învingea pe Simo la Cincinnati în faza calificărilor cu scorul de 6-2, 6-4. Aceasta este singura înfrângere a Simonei Halep în circuitul WTA în fața unei alte românce.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo