Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, lecție de fair-play, după finala pierdută la Transylvania Open: "Anett, m-ai distrus! Meriți acest titlu!"

Irina Aldea

Actualizat 31/10/2021 la 19:38 GMT+2

Simona Halep a cedat categoric în finala Tranyslvania Open de la Cluj, în fața estonei Anett Kontaveit. La ceremonia de premiere de după finală, Simona a oferit o lecție de fair-play.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a pierdut finala turneului de 250 de puncte de la Cluj, Transylvania Open, cedând în fața estonei Anett Kontaveit, ocupanta locului 14 WTA, cu scorul de 2-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc. Acesta este al cincilea titlu al carierei pentru Kontaveit, care s-a impus în 2021 la Cleveland, Ostrava și Moscova, iar acum la Cluj. Ea mai are un titlu câștigat în 2017 la 's-Hertogenbosch.
În plus, Kontaveit are acum locul asigurat la Turneul Campioanelor, iar de luni va ocupa locul 8 în clasamentul WTA, cea mai înaltă poziție pe care a fost vreodată. Estona a evoluat azi la un nivel foarte înalt, iar Simona nu a mai fost atât de ageră în comparație cu evoluțiile din această săptămână. Atât la serviciu, cât și la retur, românca a avut dificultăți. Aceasta este prima victorie a lui Anett Kontaveit în fața Simonei Halep. Până acum ele s-au întâlnit de 3 ori în circuit, dar estona nu a reușit nici măcar să-i ia set sportivei noastre.

Simona Halep, prima reacție după finala pierdută la Transylvania Open

"Anett, m-ai distrus! Ți s-au deschis porțile spre Turneul Campioanelor. Meriți, ai avut un an extraordinar. Dar până atunci, bucură-te pentru ce ai reușit aici. Eu am avut un an greu. Nu mă așteptam să joc atât de bine aici. Dar acasă e mereu bine. Turneul arată foarte, foarte bine. A fost o plăcere pentru mine să joc aici, organizarea a fost impecabilă. Sper să revin aici anul viitor.
Echipei mele vreau să îi mulțumesc că mă suportă, nu e foarte ușor. Hai să trecem la treabă și să jucăm multe finale, să cucerim alte titluri. Vreau să îi mulțumesc și soțului meu. Îi mulțumesc că e în viața mea. Îi iubesc și pe cei din familie, sper ca în viitor să îi am în lojă lângă mine", a spus Simona Halep, după finala pierdută la Transylvania Open.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo