Simona Halep, ajunsă pe locul 18 WTA, a obținut în această seară calificarea în sferturile de finală la Transylvania Open după ce a învins-o pe Varvara Gracheva, ocupanta locului 81 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o orăși 13 minute de joc. Acum, Simona Halep va da piept pentru un loc în semifinale cu Jaqueline Cristian.
Campioana noastră a continuat cu aceeași agresivitate ca în meciul cu Gabriela Ruse. Simona a revenit azi pe teren cu gândul la victorie, iar asta s-a văzut încă din primul game al meciului, în urma căruia românca a obținut break-ul. Gracheva a fost surprinsă de nivelul de joc al româncei, dar a reușit și ea să obțină un break. Cunoscută în circuit pentru retururile năpraznice, Simona a continuat să fie un real pericol și până la urmă a câștigat manșa inaugurală etalând un joc foarte bun.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 11 ORE

Simona Halep, tot mai aproape de fazele finale la Transylvania Open

După primul set, Simona Halep a cerut intervenția echipei medicale la vestiar acuzând o problemă în zona lombară. În debutul setului secund, Simona a părut precaută, dar apoi a dat drumul la braț treptat și a fost din nou prima care a obținut break-ul, fiind de departe jucătoarea mai bună de pe teren.
Dacă Simona Halep trece în sferturile de finală de Jaqueline Cristian, iar Emma Răducanu de Marta Kostyuk, atunci cele două se vor întâlni în penultimul act al turneului de 250 de puncte WTA desfășurat la Cluj. În finală, Simona Halep ar urma să dea peste cea mai periculoasă adversară ar urma să fie Anett Kontaveit, aflată într-o formă impresionantă, după titlul cucerit la Moscova.

Rezultatele zilei la Transylvania Open

  • Barthel - Kostyuk 4-6, 4-6
  • Bara - Peterson 0-6, 3-6
  • Răducanu - Bogdan 6-3, 6-4
  • Van Uytvanck - Kontaveit - urmează să se dispute
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44