Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep are un record zdrobitor în meciurile disputate în compania compatrioatelor sale în circuitul WTA. Singura înfrângere pe care a suferit-o în fața unei românce a venit acum 11 ani. În condițiile în care Simona a acuzat dureri în zona lombară după meciul din optimi, Jaqueline Cristian va lupta azi cu toate armele să obțină victoria carierei, în fața idolului ei.
Jaqueline Cristian a impresionat pe toată lumea la Cluj. "Contesa" Jaqueline a revenit de la 0-1 la seturi în primul meci disputat la Transylvania Open, în partida cu Kaja Juvan, pe care a învins-o până la urmă la capătul unui meci de 3 seturi foarte lungi, ultimele două manșe fiind încheiate în tiebreak. Mai mult, Jaqueline a eliminat-o apoi pe favorita numărul 5, Ajla Tomljanovic, furnizând o mare surpriză.
Wimbledon
Simona Halep, pe val: "Sunt puternică, sunt acolo unde trebuie să fiu"
ACUM 28 MINUTE

Jaqueline Cristian vrea să devină a doua româncă victorioasă în fața Simonei Halep

Chiar și așa, uimind pe toată lumea, Jaqueline Cristian va avea azi o misiune foarte grea în fața Simonei Halep, mai ales dacă privim spre recordul absolut al fostului lider mondial din WTA. Până acum în circuitul WTA, Simona Halep a disputat 15 meciuri împotriva româncelor. A câștigat 14 meciuri și a pierdut unul singur.
Unicul eșec pe care Simona Halep l-a încasat datează de acum 11 ani, din 2010. Sorana Cîrstea o învingea pe Simo la Cincinnati în faza calificărilor cu scorul de 6-2, 6-4. Aceasta este singura înfrângere a Simonei Halep în circuitul WTA în fața unei alte românce. Azi, ea va lupta pentru a-și îmbunătăți acest record fabulos.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Wimbledon
Simona Halep, elogiată în presa poloneză, după victoria fulger cu Frech: "A jucat perfect"
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Simona Halep, cu gândul la trofeu după calificarea în optimi la Wimbledon: "Asta îmi propun"
ACUM 2 ORE