Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Super rezultat pentru Jaqueline Cristian la Transylvania Open! A ajuns în sferturi după o victorie muncită

Bianca Dumitru

Publicat 27/10/2021 la 22:35 GMT+3

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, după ce a trecut în două seturi de Ajla Tomljanovic.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian este prima sportivă din România calificată în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open. Jucătoarea de pe locul 105 WTA a trecut în această seară, în optimile competiției de la Cluj-Napoca, de Ajla Tomljanovic, în două seturi, scor 7-6 (5), 7-5.
Cristian a avut un start perfect de meci, reușind să câștige 4 game-uri consecutive în fața australiancei, numărul 43 WTA, care era a cincea favorită a Transylvania Open. Tomljanovic a revenit în joc și a restabilit egalitatea, trimițând primul set în tiebreak, unde românca a reușit să câștige cu 7-5.
Setul 2 a fost mai echilibrat, dar Jaqueline Cristian a reușit să se distanțeze pe tabelă spre final, încheind meciul cu un break.
Pentru Cristian, în sferturile de finală ale Transylvania Open, urmează duelul cu învingătoarea optimii dintre Simona Halep și Varvara Gracheva.

Simona Halep, calificată în optimile Transylvania Open

Tot astăzi, la Cluj-Napoca, Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse în turul inaugural al Transylvania Open și a obținut calificarea în optimile de finală.
Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a evoluat arătând o încredere debordantă, iar după o oră și 13 minute de joc s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Varvara Gracheva (81 WTA). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul WTA.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo