Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bogdan, calificare splendidă în semifinale la Transylvania Open, după victoria cu favorita #1. Next: duel cu Cristian

Irina Aldea

Actualizat 09/02/2024 la 21:44 GMT+2

Ana Bogdan a produs vineri seară o revenire de senzație în sferturi la Cluj-Napoca, acolo unde s-a calificat în semifinalele Transylvania Open. Sportiva noastră a trecut de Arantxa Rus și se va duela pentru marea finală cu Jaqueline Cristian.

Ana Bogdan, Transylvania Open

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan, aflată pe locul 65 WTA, favorita numărul 8, s-a calificat vineri seară în semifinale la Transylvania Open, singurul turneu de categoria WTA 250 din România, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari şi găzduit de BTarena din Cluj-Napoca.
Sportiva noastră a produs o revenire de senzație și a eliminat-o pe principala favorită, olandeza Arantxa Rus, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 7-6 (5), la capătul unui meci de tip roller-coaster care a durat trei ore și 30 de minute de joc. Ana a revenit în decisiv de la 1-3 și 2-4. Aceasta a fost a patra întâlnire directă dintre Rus și Bogdan, scorul fiind acum 4-0 în favoarea româncei.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan - Jaqueline Cristian, semifinală 100% românescă la Transylvania Open

Pentru Ana Bogdan urmează duelul 100% românesc cu Jaqueline Cristian, care a avut un parcurs excelent până acum la Cluj-Napoca. Cristian, în vârstă de 25 de ani, a trecut până acum de Bassols, Tauson și Sevastova fără a ceda niciun set la competiția câștigată până acum de Anett Kontaveit, Anna Blinkova și Tamara Korpatsch. De două ori s-au întâlnit Bogdan și Cristian în circuit, scorul fiind 2-0 pentru Ana.
Dacă în partea superioară se vor lupta pentru un loc în marea finală Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, în partea inferioară de tablou se or duela Harriet Dart, ocupanta locului 103 WTA, și câștigătoarea dintre Karolina Pliskova și Sara Errani, sfert de finală care urmează a se juca la Transylvania Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo