Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian e în sferturi la Transylvania Open! Românca și-a luat revanșa cu Clara Tauson

Irina Aldea

Publicat 08/02/2024 la 19:40 GMT+2

Jaqueline Cristian a obținut joi seară calificarea în sferturile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, după ce a învins-o în minimum de seturi pe Clara Tauson.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian, ocupantă a locului 81 WTA, s-a calificat joi seară pentru a doua oară în carieră în faza sferturilor de finală la Transylvania Open, singurul turneu de categoria WTA 250 din România, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari şi găzduit de BTarena din Cluj-Napoca.
Sportiva noastră a învins-o în optimile de finală la Cluj-Napoca pe jucătoarea din Danemarca, Clara Tauson, aflată pe locul 80 WTA, cu scorul de 6-4, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 20 de minute de joc. Aceasta a fost a șasea întâlnire directă dintre cele două, scorul fiind acum 3-3.
CITEȘTE ȘI:

Jaqueline Cristian defilează la Transylvania Open! Românca e în sferturi după o evoluție solidă cu Clara Tauson

Din cele șase întâlniri directe, Tauson le câștigaseră pe ultimele două, dar Cristian și-a luat azi revanșa și a egalat scorul confruntărilor directe. În sferturi, Cristian se va duela în premieră în circuitul WTA cu letona Anastasija Sevastova, care a revenit în turneu chiar la acest turneu.
Dacă Cristian trece de Sevastova, iar Ana Bogdan o învinge pe Arantxa Rus, principala favorită, atunci vom avea o semifinală 100% românescă la Transylvania Open, turneu câștigat până acum de către Anett Kontaveit, Anna Blinkova și Tamara Korpatsch.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo