Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi la Transylvania Open! Victorie cu Bassols, după o schimbare de ultimă oră

Irina Aldea

Actualizat 06/02/2024 la 19:29 GMT+2

Jaqueline Cristian a obținut calificarea în optimile de finală de la Transylvania Open după ce a învins-o pe Marina Bassols în minimum de seturi.

Jaqueline Cristian, Transylvania Open

Credit imagine: facebook

Jaqueline Cristian, ocupantă a locului 81 WTA, s-a calificat marți seară în faza optimilor de finală la Transylvania Open, singurul turneu de categoria WTA 250 din România, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari şi găzduit de BTarena din Cluj-Napoca.
Sportiva noastră a învins-o în primul tur pe tenismena din Spania, Marina Bassols, aflată pe locul 105 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc. Aceasta a fost prima întâlnire directă în circuitul feminin dintre Cristian și Bassols.
CITEȘTE ȘI:

JAQUELINE CRISTIAN S-A CALIFICAT ÎN OPTIMI LA TRANSYLVANIA OPEN! VICTORIE CU BASSOLS ÎN TURUL 1 LA CLUJ-NAPOCA

Cristian trebuia să se dueleze în primul tur cu Miriam Bulgaru, însă aceasta din urmă s-a retras din competiție cu doar câteva minute înainte de start din cauza unor probleme fizice. Locul ei a fost ocupat pe tabloul de simplu de Marina Bassols, lucky loser.
Pentru Jaqueline Cristian urmează duelul cu Clara Tauson, din Danemarca, ocupantă a locului 80 WTA. Daneza a trecut de favorita numărul 9, Nadia Podoroska, cu scorul de 6-3, 6-1. De cinci ori s-au întâlnit cele două în circuitul mondial până acum, scorul fiind 3-2 în favoarea Clarei Tauson.
Cristian e a doua jucătoare din România calificată în turul 2 la Cluj-Napoca, după Ana Bogdan, care a învins-o luni în primul tur pe Alycia Parks. Campioana turneului de la Cluj-Napoca va fi recompensată cu 250 de puncte WTA, turneul având premii totale de 267.082 de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo