Grecul i-a făcut public pe Instagram numărul de telefon pentru ca toată lumea să îl poată felicita în ziua în care a împlinit 25 de ani.
Răspunsul lui Kyrgios a venit rapid și văzându-și numărul de telefon, a reacționat: ”Ești un idiot. Nu mă mai sunați!!”, sugerând că lumea începuse deja să îl sune.
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights NORRIE v KORDA
ACUM 14 MINUTE
Nick Kyrgios, locul 40 mondial, își petrece carantina în orașul său natal, Canberra și a fost unul dintre cei mai activi jucători în timpul pauzei. El a distribuit mâncare pentru cei nevoiași, a declarat care este jucătorul perfect și a încurajat lumea să nu susțină unirea celor două circuite, ATP și WTA, o idee venită de la Roger Federer.
Chiar dacă sezonul de tenis este oprit, fanii sportului alb își pot urmări jucătorii preferați în mediul virtual. Azi începe Mutua Madrid Open Virtual Pro, un turneu desfășurat în mediul online care poate fi urmărit în direct pe Eurosport Player și eurosport.ro.
După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour. Scopul acestei competiții virtuale are la bază strângerea de fonduri. Banii care vor fi strânși în urma acestui turneu online vor ajunge la jucătorii din partea inferioară a clasamentului, acei jucători care sunt cu adevărat afectați de efectele crizei provocate de pandemia de coronavirus.
CLICK AICI PENTRU LIVE DE LA MUTUA MADRID OPEN VIRTUAL PRO!
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Punctul zilei la Australian Open! Voleu a la Becker reușit de Hurkacz
ACUM 21 MINUTE