Cel mai interesant și echilibrat duel de la ATP Cup 2020 a avut loc astăzi, între doi dintre cei mai talentați jucători din circuit, Tsitsipas și Kyrgios.
Ambii au lovituri impresionante, dar își pierd repede cumpătul, mult mai cunoscut din acest punct de vedere fiind jucătorul australian. Și, totuși, grecul a fost cel care a cedat în confruntarea de la Brisbane.
După primul set, decis la tie-break, Tsitsipas a fost extrem de nervos. Și-a descărcat furia pe rachetă și, din nefericire, l-a lovit și pe tatăl său. Apostolos este și antrenorul lui Stefanos și nu anticipa că fiul său va fi atât de nervos. Imediat după, tatăl lui Tsitsipas s-a distanțat de fiul său, ținându-se de mână, semn că lovitura primită a fost destul de dureroasă.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 3 ORE

Tsitsipas, nervos după pierderea primului set cu Nick Kyrgios

La câteva momente după aceste gest al lui Stefanos, mama lui Tsitsipas a coborât la nivelul arenei și l-a certat pe fiul său pentru atitudinea avută. Gesturile acesteia erau largi, semn că e extrem de supărată pe modul în care Stefanos și-a exprimat frustrarea pe teren.
În cele din urmă, partida dintre cei doi s-a transformat într-o bătălie epică. Kyrgios s-a impus după trei tie-breakuri impresionante, scor 7-6 (7), 6-7(3), 7-6(5). Grecia a fost astfel eliminată de la ATP Cup, în timp ce Australia așteaptă duelul din sferturile de finală. De altfel, jucătorii de la Antipozi erau calificați de pe primul loc încă dinainte de disputa contra Greciei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 4 ORE
Australian Open
Câte poziții urcă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA, după calificarea în optimile Australian Open
ACUM 4 ORE